Galatasaray Daikin - Schweriner Sc Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Galatasaray Daikin - Schweriner Sc Maçının Ardından

Galatasaray Daikin - Schweriner Sc Maçının Ardından

Galatasaray Daikin - Schweriner SC maçının ardındanGalatasaray Daikin Başantrenörü Güneyligil Oyuncularımın en önemli özelliği formanın kıymetini bilerek son topa kadar terlerini akıtmalarıDinamo Krasnodar çok kuvettli bir takımGalatasaraylı yönetici Ali Yüce Galatasaray her zaman Avrupa'da galibiyet için oynarRusya'da kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağızMustafa AKIN İstanbul,(DHA)Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2016 CEV Kupası'nda Schweriner SC takımını 3-0 mağlup ederek finale çıktı.

12.03.2016 19:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Daikin - Schweriner SC maçının ardından

Galatasaray Daikin Başantrenörü Güneyligil Oyuncularımın en önemli özelliği formanın kıymetini bilerek son topa kadar terlerini akıtmaları

Dinamo Krasnodar çok kuvettli bir takım

Galatasaraylı yönetici Ali Yüce Galatasaray her zaman Avrupa'da galibiyet için oynar

Rusya'da kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız

Mustafa AKIN İstanbul,(DHA)

Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımı, 2016 CEV Kupası'nda Schweriner SC takımını 3-0 mağlup ederek finale çıktı.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda oynanan mücadelenin ardından Doğan Haber Ajansı'na (DHA) açıklamalarda bulunan Galatasaray Daikin Başantrenörü Ataman Güneyligil, çok mutlu olduklarını, buraya kadar gelebilmenin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Güneyligil, finalde karşılaşacakları Dinamo Krasnodar'ın çok kuvvetli bir takım olduğunu, önemli oyunculara sahip olduklarını söyledi. Sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Ali Yüce de, Galatasaray'ın her zaman Avrupa'da galibiyet için oynadığını, Rusya'da da kupayı almak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade etti.

OYUNCULARIMIN EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ FORMANIN KIYMETİNİ BİLEREK SON TOPA KADAR TERLERİNİ AKITLAMALARI

4 -5 sene önce de aynı başarıyı yakalayıp finalde kaybettiklerini hatırlatan Ataman Güneyligil, Buraya kadara gelebilmek çok önemli. CEV Cup ikinci kupa olarak gözüküyor ama şampiyonlar liginden buraya gelen bütün takımlar elendi. Önemli ve kuvvetli bir lig. Final maçında elimizden gelen her şeyi yapacağız bugün olduğu gibi. Benim oyuncularımın en önemli özelliği üstlerindeki formanın kıymetini değerini bilerek son topa kadar terlerini akıtmaları. Final maçında da böyle olacağına eminim dedi.

DİNAMO KRASNODAR ÇOK KUVETTLİ BİR TAKIM

2016 CEV Voleybol Kupası finalinde karşılaşacakları Rus ekibi Dinamo Krasnodar ile ilgili de konuşan Güneyligil, Çok kuvvetli bir takım Rus ekibi. Olimpiyatlara gitmeye hak kazanan Rusya Milli Takımı'nın 3 tane çok önemli oyuncusu direkt oynuyor takımda. Dünyanın en iyi smaçörü olarak gösterilen basketçi takımda. Final ortamı, final oynamak çok başkadır. 2 maç da olsa biz burada elimizden geleni yapıp oraya bizim için daha yararlı bir skorla gitmeye çalışacağız ifadelerini kullandı.

ALİ YÜCE GALATASARAY HER ZAMAN AVRUPA'DA GALİBİYET İÇİN OYNAR

Çok zorlu bir rakibe karşı oynadıklarını ifade eden Galatasaraylı yönetici Ali Yüce, Alman takımının bunu iki maçtır gösterdiklerini dile getirdi.

Ali Yüce, Hocaları zaten Alman Milli Takımı'nın hocası. Maçı son dakikaya kadar bırakmadılar. 2 set yetiyordu bize ama Galatasaray her zaman Avrupa'da galibiyet için oynar 3-0 yendik. Belki çok rahat olmadı bizim için ama sonuç olarak finaldeyiz. Finalde de bu takım teknik kadrosu ile menajerleri ile elinden gelenin en fazlasını yaparak Rusya'ya gidecek ve kupa ile dönecek diye konuştu.

RUSYA'DA KUPAYI ALMAK İÇİN ELİMİZDEN GELEN HER ŞEYİ YAPACAĞIZ

Final etabındaki rakipleri ile ilgili de konuşan Yüce, Çok güçlü bir takım ama Galatasaray zoru sever. Özellikle bu politik sıkıntılarda gideceğiz Rusya'da zor da olsa kupayı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray Daikin - Schweriner Sc Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement