Gaziantep'te silahlı kavgada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep'te silahlı kavgada ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Gaziantep'te pompalı tüfekle ağır yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te pompalı tüfekle ağır yaralanan kişi, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Merkez Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde 2 Ekim'de meydana gelen kavgada pompalı tüfekle ağır yaralanan Ahmet Arda Reyhanlı (20) tedavi gördüğü Şehir Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Reyhanlı'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsi işlemlerinin ardından ailesi teslim edildi.

- Olay

Merkez Şehitkamil ilçesi Sam Mahallesi'nde 2 Ekim'de T.C. ve C.M.M. ile Ahmet Arda Reyhanlı arasında tartışma çıkmış, pompalı tüfekle yaralanan Reyhanlı hastaneye kaldırılmıştı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanmıştı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.