Gaziantepspor Başkanı Özpineci 2 Yabancımız Bizi Ortada Bıraktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantepspor Başkanı Özpineci 2 Yabancımız Bizi Ortada Bıraktı

14.08.2017 12:29

Gaziantepspor Başkanı Özpineci 2 yabancımız bizi ortada bıraktıSezonun ilk maçında sahasında Ümraniyespor'a 3-0 yenilen 1'inci Lig takımı Gaziantepspor'un Başkanı Mutlu Özpineci, İki yabancı futbolcumuz Fatou ve Kangwa, maçtan önce bizi ortada bıraktı dedi.

Gaziantepspor Başkanı Özpineci 2 yabancımız bizi ortada bıraktı

Sezonun ilk maçında sahasında Ümraniyespor'a 3-0 yenilen 1'inci Lig takımı Gaziantepspor'un Başkanı Mutlu Özpineci, İki yabancı futbolcumuz Fatou ve Kangwa, maçtan önce bizi ortada bıraktı dedi.

Fatou ve Kangwa'nın kendilerine ayrılmak istediklerini, maça çıkmayacaklarını ilettince karşılaşmaya altyapıdan gelen genç futbolcuları oynatmak zorunda kaldıklarını vurgulayan Başkan Mutlu Özpineci, daha önce yabancı futbolcularıyla ilgili sıkıntı olmadığını, idmana çıktıklarını belirtirken şöyle devam etti

İki yabancı futbolcumuza sebebini sorduğumuzda, gitmek istediklerini ifade ettiler. Şu an itibarıyla hiç bir alacakları da bulunmamakta. Bütün haklarını aldılar. Gaziantepspor'u mağdur hale getirdiler. Bu bir komplo ve sabotajdır. Sahaya çıksalardı, sonuç böyle olmayacaktı. Bizde noter getirterek tutanak tuttuk.

BORÇLAR YÜZÜNDEN TRANSFER YAPAMIYORUZ

Takımına FIFA'ya olan borçlar yüzünden transfer yasağı konulduğunu hatırlatan Başkan Özpineci, Takımın küme düşeceği yönünde söylentiler çıkarılıyor. Şu anda kaliteli bir takımız. Futbolcularımız da maçta gayet güzel mücadele etti. Gaziantepspor'un futbolla ilgili bir sorunu yok. Gaziantepspor'un entrikalarla ilgili sorunu var diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantepspor Başkanı Özpineci 2 Yabancımız Bizi Ortada Bıraktı - Son Dakika


Advertisement