Genç Kadının Sır İntiharı - Son Dakika
Güncel

Genç Kadının Sır İntiharı

Genç Kadının Sır İntiharı

İstanbul'da 2 gün önce, kendisiyle tartışan kocasının, çocuğu alıp evden gittiği sırada 7'nci kattan atlayarak intihar ettiği iddia edilen 22 yaşındaki Nüştüman Çiçek'in ailesi, bunun intihar olmadığını savunarak, eşinden gördüğü şiddet sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.

27.04.2014 15:46

İstanbul'da 2 gün önce, kendisiyle tartışan kocasının, çocuğu alıp evden gittiği sırada 7'nci kattan atlayarak intihar ettiği iddia edilen 22 yaşındaki Nüştüman Çiçek'in ailesi, bunun intihar olmadığını savunarak, eşinden gördüğü şiddet sonucu yaşamını yitirdiğini söyledi.İstanbul Esenyurt'ta 25 Nisan tarihinde, Nüştüman Çiçek (22) ve Yakup Çiçek arasında yaşanan tartışma sonrasında iddiaya göre Nüştüman Çiçek, 7'nci kattan atlayarak yaşamına son verdi. İstanbul'da yapılan otopsiden sonra Diyarbakır Yeniköy Mezarlığ'nda bugün defnedildi.

"AMCASIYLA BİRLİKET HEP SARHOŞ EVE GELİYORLARDI"

Otopside çekilen fotoğraflarda Nüştüman Çiçek'in vücudunun çeşitli yerleri ile sol gözündeki morluklar dikkat çekti. Nüştüman Çiçek'in kardeşi Barış Karakaş, ablasının boş yere intihar ettiğine inanmadığını belirterek, ablasının, eniştesi Yakup Çiçek ile sık sık yaşadığı tartışmaları kendisine aktardığını söyledi. Ağrı'da vatani görevini yaparken apandisit ameliyatı olmak için Diyarbakır'a gelen ve 21 gün hava değişimi izni alan Barış Karakaş, ablası Nüştaman Çiçek'in kendisini telefonla arayarak, "Ablam beni cep telefonuyla arayarak İstanbul'a gitmemi istedi, beni özlediğini söylemişti. Ben de onu çok özlemiştim. 23 Nisan tarihinde İstanbul'a gittim. Gece saat 01.30'da ablamların evine gitmiştim. Aradan yaklaşık bir saat geçtikten sonra eniştem Yakup ile ismini bilmediğim amcası eve zil zurna sarhoş geldi. Sabah eniştem işe gitti ama amcası öğlen saat 12.00'a kadar uyudu. O evde olduğu için ben de kaldım evde. O evden çıktıktan sonra ben de çıktım. Bir kaç saat gezidkten sonra akşama doğru tekrar ablamın evine döndüm. Ablam, eniştemle yaşadığı sıkıntıları bana aktardı. Eniştemin amcası, 5'nci eşini boşadığını ve işsiz olduğu için yaklaşık 15 günden beri onlarda kaldığını anlattı ablam. Ablam, eniştemin her akşam amcasıyla eve alkollü geldiğini ve bu durumdan rahatsız olduğun söylemişti bana. Bu yüzden zaman zaman eniştemle ablam arasında tartışmalar hatta kavgalar yaşanmış. Komşuları da bu kavgalara tanıklık etmiş. Hatta bir seferinde eniştem ablamı dövmüş, yumruklamış. Olay yerine polis filan gelmiş. Ablam şikayetçi olmasına rağmen polis onları barıştırdıktan sonra gitmiş. Bu kavgalar kayıtlara geçmişmi bilmiyorum ama kaldıkları sitenin güvenlik görevlileri ve bina sakinlerinin tümü bu kavgalara şahit olmuşlar" dedi.

Olay günü Anadolu Yakası'ndaki ablası Aysel Oğuzatay'ın doğum yaptığını ve kendisini cep telefonuyla aradığını aktaran Karakaş, "Olaydan önceki akşam Anadolu Yakası'ndaki Aysel ablam, beni cep telefonuyla arayarak görmek istediğini söyledi. Ben de Nüştüman ablama sabah gelip kendisini alacağım söyleyerek, Aysel ablama gitmek üzere evden ayrıldım. Sabah saatlerinde de bu olay olmuş" diye konuştu.

HER GÜN ANNESİNİ ARAYARAK YAŞADIKLARINI ANLATMIŞ

Nüştüman Çiçek'in Diyarbakır'daki annesi Makbule Karakaş, kızının her gün kendisini cep telefonu ile arayaray, kocasıyla yaşadığı sıkıntıları aktardığını anlattı. Kızının kocasından her gün şiddet gördüğünü anlatan anne Karakaş, Türkçe bilmediği için Kürtçe yaptığı konuşmada; "Kızım her gün beni cep telefonuyla arıyordu, baskı altında olduğunu ve eşinden şiddet gördüğünü söylüyordu. Ama çocuğunu bırakıp gelemediğini söylüyordu bana. Kocasıyla da konuşuyordum kocası da psikolojisinin bozulduğunu ve kızıma şiddet uyguladığını doğruluyordu, haklı oludğumuzu söylüyordu. Bunlar telefon kayıtlarında da var. Bir ay önce gelmişti, o zaman da söyledi. İntihar ettiği gün doğum yapan ablasının evine gitmek istediğini ve kocasının buna izin vermediğini bana söyledi. Kocasının amcasının 10 günden beri onlarda kaldığını ve ondan rahatsız olduğunu söyledi. Bu yüzden huzurunun kalmadığını söyledi. Her şeye çocuğu için katlandığını anlattı. Kocası, kızımı cocuğunu almakla tehdit ediyordu. Kızım da sırf çocuğu için katlanıyordu. Eski karısı da kızımı tehdit ediyordu. Ramazan diye bir amcası vardı onunla konuştuğumuzda bu sorunu çözeceklerini söylüyordu ama kızımın ölümüne sebep oldular şikayetçiyim" şeklinde konuştu.

Tüm bu iddialar ve Nüştüman Çiçek'in vücudu ve gözündeki morluklara rağmen, kocası Yakup Çiçek'in ifadesinin alınmasından sonra serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Genç Kadının Sır İntiharı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ...: çok güzelmiş ya Allahım 4 saatten beri bu kızın ölümü aklımda mekanı cennet olur ne kadar tatlı 0 0 Yanıtla

Advertisement