Göktepe Gazetecilik Ödülleri Jürisi "İçeride" Toplanacak - Son Dakika
Güncel

Göktepe Gazetecilik Ödülleri Jürisi "İçeride" Toplanacak

Göktepe Gazetecilik Ödülleri Jürisi "İçeride" Toplanacak

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması için başvurular başladı Bu yıl 15'incisi düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması için başvurular başladı.

23.02.2012 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması için başvurular başladı Bu yıl 15'incisi düzenlenen Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri Yarışması için başvurular başladı. Yarışma "Haber Ödülü (Gazete-TV), Fotoğraf ve Görüntü Ödülü (Gazete-TV) ve Yerel Gazetecilik Ödülü" olmak üzere üç dalda düzenlenecek.

Jürisini, Belma Akçura, Nazım Alpman, Celal Başlangıç, Nail Güreli, Banu Güven, Fikret İlkiz, Kamil Tekin Sürek, Nedim Şener, Ahmet Şık, Ece Temelkuran, Ragıp Zarakolu'nun oluşturacağı yarışmaya, adaylar 15 Mart 2011 ile 15 Mart 2012 tarihleri arasında yayımlanmış ürünlerle katılabilecekler. Jüri üyeleri arasında tutuklu gazetecilerin de bulunması bu yılki yarışmaya farklı bir boyut kattı.

Yarışmaya katılacak olan ürünlerden, yazılı basında yayımlanmış olanların, 1 asıl, 11 fotokopi olarak, TV'de yayınlanmış olan ürünlerden ise 1 örnek CD (DVD formatında basılmış) gönderilmesi gerekecek. Fotoğraf dalında yarışmaya katılacak fotoğraflarınsa en az 18x24 cm ebatlarında (Renkli ya da siyah beyaz) olması ve 15 Mart 2011-15 Mart 2012 tarihleri arasında yayımlanmış olmaları gerekecek.

Adayların, ürünlerini kısa öz geçmişleri ve bir fotoğraflarıyla birlikte, "Metin Göktepe Gazetecilik Ödülleri" Arabacı Beyazıt Mahallesi, Kuvayi Milliye Caddesi, Çevre Tiyatrosu Sokağı No: 1-C Kocamustafapaşa-Fatih/İstanbul adresine, 18 Mart tarihine kadar göndermeleri gerekiyor. Kazananlara ödülleri Metin Göktepe'nin doğum günü olan 10 Nisan tarihinde düzenlenecek törenle verilecek. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Göktepe Gazetecilik Ödülleri Jürisi 'İçeride' Toplanacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement