Gölbaşı'nda Bürokrasi ve Zaman İsrafına Son - Son Dakika
Güncel

Gölbaşı'nda Bürokrasi ve Zaman İsrafına Son

Gölbaşı\'nda Bürokrasi ve Zaman İsrafına Son

Gölbaşı Belediyesi, Akıllı Kent Otomasyon Sistemine geçti.

16.03.2012 10:29

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Akıllı Kent otomasyon sistemi, Gölbaşılı hemşerilerimize bürokrasiden arındırılmış, zaman israfının önüne geçen, daha hızlı hizmet vermemizi sağlayacak teknolojik bir adımdır" dedi.

Gölbaşı Belediyesi, Akıllı Kent Otomasyon Sistemine (AKOS) geçti. 2 aylık bölümü tamamlanan proje tamamlandığında Gölbaşı; paylaşan, katılan, denetleyen ve uygar kentler arasına katılacak. Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, "Akıllı Kent otomasyon sistemi, Gölbaşılı hemşehrilerimize bürokrasiden arındırılmış, zaman israfının önüne geçen, daha hızlı hizmet vermemizi sağlayacak teknolojik bir adımdır" dedi.

Gölbaşı Belediyesi'nin Akıllı Kent Otomosyon Sistemine geçişiyle ilgili olarak Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir tanıtım toplantısı düzenlendi. Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı protokolü ve siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Odabaşı şunları söyledi:

"EN KIYMETLİ HAZİNEMİZ GÖLBAŞI"

"En kıymetli hazinemiz dediğimiz Gölbaşı'na ve kıymetli Gölbaşılıların yaşamını kolaylaştırmak için teknolojinin son imkanlarını kullanarak hazırladığımız, yaşamı kolaylaştıran, iyileştiren, modern imkanları vatandaşlarımızın ayağına getiren Akıllı Kent sistemi projesine geçiyoruz.

Sistem, Gölbaşılı hemşehrilerimize bürokrasiden arındırılmış, zaman israfının önüne geçen, daha hızlı hizmet vermemizi sağlayacak teknolojik bir adımdır. Sistemle Gölbaşı bürokrasiden arındırılacak. Zaman israfından kurtulacak. Bu sayede daha mutlu bir Gölbaşı'nı birlikte inşa edeceğiz."

Başkan Yakup Odabaşı'nın konuşmasının ardından projeyi üstlenen kuruluşun Ankara Bölge Proje Yöneticisi Hakan Kayan, bir sunum yaparak slayt gösterisi ile katılımcıları bilgilendirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gölbaşı'nda Bürokrasi ve Zaman İsrafına Son - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement