Göztepe Ufukhan Bayraktar'la Anlaştı - Son Dakika
Güncel

Göztepe Ufukhan Bayraktar'la Anlaştı

Göztepe Ufukhan Bayraktar\'la Anlaştı

Ara transferde Orduspor'dan Ümit, Emre, Serdar ve Erkan'ı alan Göztepe, Orduspor'la yollarını ayıran stoper Ufukhan Bayraktar'la da büyük ölçüde anlaşma sağladı.

15.01.2015 13:32

Ara transferde Orduspor'dan Ümit, Emre, Serdar ve Erkan'ı alan Göztepe, Orduspor'la yollarını ayıran stoper Ufukhan Bayraktar'la da büyük ölçüde anlaşma sağladı. Stoper arayışlarını sürdüren sarı kırmızılıların tecrübeli defans oyuncusuyla yaptığı görüşmelerde sona geldiği ve pazar günü oynanacak Gölbaşı mücadelesinin ardından resmi sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Göztepe'nin Ufukhan'a imzayı attırması halinde sakatlıktan bir türlü kurtulamayan Metin Depe ile yolları ayırması bekleniyor.

Profesyonel futbol hayatına Trabzonspor'da başlayan 29 yaşındaki Ufukhan, Denizlispor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Manisaspor, Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor, Altay, Karşıyaka, Erciyesspor ve Adana Demirspor formalarını da terletti. Kariyerinde Süper Lig'de 22 ve PTT 1'inci Lig'de 160 kez forma giyen Ufukhan, Göztepe'ye imza attığı takdirde ilk kez 2. Lig'de görev yapacak. Bu sezonun ilk yarısında PTT 1'inci Lig'de Orduspor'la 12 maça çıkan deneyimli futbolcu Antalyaspor ağlarını havalandırmıştı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Göztepe Ufukhan Bayraktar'la Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement