Grup Yorum'dan CHP'ye Flaş Transfer! - Son Dakika
Güncel

Grup Yorum'dan CHP'ye Flaş Transfer!

Grup Yorum\'dan CHP\'ye Flaş Transfer!

Suriyelilere ev vermeyin demişti!

08.04.2015 11:07

CHP'de 7 Haziran Genel Seçimleri için adaylar netleşti. Hatay'da ilk sırayı Grup Yorum'un eski solistlerinden Hilmi Yarayıcı aldı.

Partiler, 2015 Genel Seçimleri için aday listelerini dün YSK'ya teslim etti. Listelerde dikkat çeken isimler vardı. Onlardan biri de Grup Yorum'un eski solistlerinden Hilmi Yarayıcı...

CHP, Yarayıcı'yı geçtiğimiz seçimlerde de Hatay'dan aday göstermiş ancak 6. sıraya koyarak fazla şans vermemişti. Bu seçimde Yarayıcı kaybetmeyi göze alamadı ve ilk sıradan aday gösterdi.

"SURİYELİLERE EV VERMEYİN"

Yarayıcı, Hatay'ın Yeşilpınar Belediyesi'nde "Barışa Çığlık" adı altında 25-26 Ağustos tarihlerinde yapılan festivalin sunuculuğunu yapmış ve "Evet, sevgili Antakyalılar söz bitti; artık bir şeyler yapmak zorundayız! Muhtarlar, emlakçılar, ev sahipleri! Sakın ha, sakın evlerinizi bunlara (Suriyelilere) kiralamayın, yarın öbür gün size döner bunlar!.." sözleriyle akıllara kazınmıştı.

EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ CHP

CHP ile Hilmi Yarayıcı birlikteliği daha öncelere dayanıyor. Geçtiğimiz günlerde en son, 30. Kuruluş yıl dönümlerini kutlayacak stadyum bulamadıkları için gündeme gelmişti Grup Yorum. Grup, kendilerine yer bulma konusunda yardımcı olan CHP'ye Meclis'te mini bir konser vermişti.

Kaynak: Aksam.com.tr

Son Dakika Güncel Grup Yorum'dan CHP'ye Flaş Transfer! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement