Gümüşhane'deki Trafik Kazası - Son Dakika
Güncel

Gümüşhane'deki Trafik Kazası

Gümüşhane\'deki Trafik Kazası

Torul ilçesinde, otomobil ile karşı yönden gelen kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişi, toprağa verildi.

26.12.2013 15:50

Torul ilçesinde, otomobil ile karşı yönden gelen kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ölen 3 kişi, toprağa verildi.

Torul Devlet Hastanesinde bulunan Gül Cihan Aksoy'un (71) cenazesi ilçeye bağlı Küçükçit köyü Şanalar Mahallesi'ne, Müslüm Balcı (62) ve Mehmet Karaman'ın (43) cenazeleri ise Yıldız köyüne getirildi.

Gül Cihan Aksoy için Küçükçit köyü Şanalar Mahallesi'nde, Müslüm Balcı ile Mehmet Karaman için de Yıldız köyünde öğlen vakti cenaze töreni düzenlendi.

Her iki törene, ölenlerin aileleri ve yakınlarının yanı sıra Gümüşhane Valisi Yusuf Mayda, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Torul Kaymakamı Recai Karal, Torul Belediye Başkanı Selami Bostan, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Cenazeler, kılınan cenaze namazlarının ardından aile mezarlıklarına defnedildi.

Yıldızlı köyünden ilçe merkezine giden Mehmet Karaman (43) yönetimindeki 61 HE 696 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen sürücüsü henüz belirlenemeyen 61 AD 508 plakalı kamyonet Kaledibi mevkisinde çarpışmış, kazada sürücü Karaman ile otomobilde bulunan Müslüm Balcı (62), eşi Fatma Balcı (42), gelini Hatun Balcı ile Gül Cihan Aksoy (71) yaralanmıştı.

Torul Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Karaman, Müslüm Balcı ile Gül Cihan Aksoy müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gümüşhane'deki Trafik Kazası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement