Günün En Acı Karesi - Son Dakika
Güncel

Günün En Acı Karesi

Günün En Acı Karesi

Şemdinli İlçesi'ndeki çatışmada şehit düşen 5 asker, törenle memleketlerine uğurlandı.

19.11.2012 12:47  Güncelleme: 17:00

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi Derecik Beldesi Balkaya Dağları bölgesindeki çatışmada şehit düşen 5 asker, törenle memleketlerine uğurlandı. Törenin yapıldığı duygusal anlar objektiflere de yansıdı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde dün çıkan çatışmada şehit düşen Üsteğmen Gökhan Korkut, Jandarma Astsubaylar Mehmet Bostancı, Bekir Çavuş, Nihat Gün ve Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün cenazeleri Hakkari'deki tören ardından 3 helikopterle Van'a getirildi.

Aileleriyle birlikte Van Jandarma Helikopter Filo Komutanlığı'na getirilen şehitlerin Türk Bayrağı'na sarılı tabutları helikopterlerden alınarak bir süre omuzlarda taşındıktan sonra hazır bekletilen Türk Hava Kuvvetleri'ne ait iki uçağa konuldu.

ŞEHİTLER MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Şehitlerden Jandarma Üsteğmen Gökhan Korkut'un cenazesi Antalya'ya, Astsubay Nihat Gün'ün cenazesi Konya'ya, Astsubay Mehmet Bostancı'ın cenazesi Çorum'a, Astsubay Bekir Çavuş'un cenazesi Adana'ya, Uzman Çavuş Bilal Akgün'ün cenazesi ise Kahramanmaraş'a gönderildi. Uğurlama törenine şehitlerin aileleriyle birlikte askeri ve sivil erkan da katıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Günün En Acı Karesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement