"Fonlanma" yorumuna sinirlenen Nevşin Mengü canlı yayında ağzını fena bozdu - Son Dakika
Güncel

"Fonlanma" yorumuna sinirlenen Nevşin Mengü canlı yayında ağzını fena bozdu

Youtube yayınında fonlanma eleştirisine sinirlenen Nevşin Mengü, bir takipçisinin kendisiyle ilgili "Kim onu fonlarsa ona döner" yorumuna küfür ederek tepki gösterdi.

12.10.2021 22:56  Güncelleme: 23:10

Gazeteci Nevşin Mengü, YouTube kanalında yaptığı son yayınında gelen yoruma patladı. Takipçilerinden gelen yorunları yayın sırasında ekrana yansıtan Mengü, Alper Şentürk isimli bir takipçisinin "Kim onu fonlarsa ona döner" yorumuna sinirlendi.

YAYINDAKİ KÜFRÜ TEPKİ ÇEKTİ

Mengü, "Yayından önce bakıyorum yorumlara kim ne yazıyor diye. Bu Alper Şentürk yazıp duruyor. Kim fonlarsa ona döner diyo. S…. git demek istiyorum bu Alper Şentürk'e. Yaa tabii çoluk çocuk ciddiye almamak lazım da ukala ukala yazıyor bu Nevşin diyor bi öyle, bi böyle… Kardeşim sen yayıncılığın y'sini bilmezken, sen altındaki bezi doldururken ben bu işi yapıyordum. Sen ne anlatıyorsun. Hıyara bak. Memlekette hıyar çok ama tabii hıyar olma hakkı da var" ifadelerini kullandı. Mengü'nün bu küfrü sosyal medyada da büyük tepki topladı.

"Fonlanma" yorumuna sinirlenen Nevşin Mengü canlı yayında ağzını fena bozdu

Son Dakika Güncel 'Fonlanma' yorumuna sinirlenen Nevşin Mengü canlı yayında ağzını fena bozdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tuğrul Coşar: BAAAZI SEYLER TEPKILER KUFURSUZ.ANLATİLAMAZ KI . 19 5 Yanıtla
  • Ali Mollasalihoğlu: O değil de ben şu arkadaki Rabıta kitabına takıldım şimdi.Tasavvufa mi gönül verdi bu hanım abla? 0 0 Yanıtla
  • Kubilay Yılmaz: Küfür olmamalı,fonlanmada bir gerçek değilmi.. 0 0 Yanıtla

Advertisement