Hakkari Hdp Hakkari İl Kongresi 27 Mart'ta - Son Dakika
Güncel

Hakkari Hdp Hakkari İl Kongresi 27 Mart'ta

Hakkari Hdp Hakkari İl Kongresi 27 Mart\'ta

Hdp Hakkari il kongresi 27 Mart'ta HDP Parti Meclisi üyesi Doğan Erbaş Hakkari'de 27 Mart'ta yapacakları kongre ile ilgili basın toplantıs düzenledi.

04.03.2016 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp Hakkari il kongresi 27 Mart'ta

HDP Parti Meclisi üyesi Doğan Erbaş Hakkari'de 27 Mart'ta yapacakları kongre ile ilgili basın toplantıs düzenledi. Erbaş, kongreye HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da katılacağını söyledi.

HDP il binasında açaklamalarda bulunan Erbaş, kongrenin hazırlık çalışmalarına başladıklarını, oluşturulan komisyonun da halk toplantıları ve kurum ziyaretleri yaparak görüş ve önerileri aldığını belirtti. Kongreye Eş Genel Başkan Demirtaş'ın katılacağını da belirten Erbaş, "HDP Genel Merkezi olarak bütün illerde sürece cevap verebilecek bir örgütlenme hamlesi başlattık. Bugün aslında biz ilçe örgütlerimizle de bir araya gelecektik ama maalesef bölgede bir darbe var. Bu darbe şartlarında ilçe örgütlermizle olan toplantımızı bile yapamadık. Partimize, halkımıza yönelik yoğun saldırıların, yoğun linç kampanyalarının yaşandığı bir dönemden geçiyoruz. Adı konulmamış bir darbe sürecidir. Belki 7 Haziran'dan sonra devreye girdi. Biliyorsunuz 7 Haziran seçimlerinin sonuçları kabul edilmedi. Şu an adı konmamış bir darbe, ilan edilmemiş bir OHAL içerisindeyiz. Görünüşte OHAL yok, ama fiilen her türlü insan hakları ihlallerinin yaşandığı ve katliamların yaşandığını görmekteyiz" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hakkari Hdp Hakkari İl Kongresi 27 Mart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement