Hasan Salih ile Ağacan Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika
Güncel

Hasan Salih ile Ağacan Erkekliğe İlk Adımı Attı

Hasan Salih ile Ağacan Erkekliğe İlk Adımı Attı

Dilovası'nın tanınmış işadamlarından Bahattinoğlu İnşaatın sahibi Yılmaz Yılmaz oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ı sünnet ettirdi.

01.05.2013 10:38

Miniklerin kirveliklerinide Gebze ve Dilovası'nın tanınmış simaları yaptı.

YILMAZ YILMAZ OĞULLARINI SÜNNET ETTİRDİ

Dilovası'nın tanınmış işadamlarından Bahattinoğlu İnşaat'ın sahibi Yılmaz Yılmaz önceki gün oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ı Dilovası Özel Ovam Tıp Merkezi'nde ufak bir operasyonla sünnet ettirdi. Miniklerin sünnet operasyonuna amcaları DİLBEL Genel Müdürü Yahya Yılmaz, Gebze'li işadamı Gencay Yıldıztekin, Korkmaz Çiçek, Recep Dilsiz katılırken, Dilovası'ndan ise AK Parti Kocaeli İl Genel Meclis üyesi ve Mermerciler Sanayi Kooperatifi Bölge Müdürü Haluk Sekban, Dilovası eski Belediye Başkan adayı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Yöneticisi Avukat Fevzi Karataş, Necati Temiz, Ahmet Kömürcüoğlu, Mustafa Çukan katıldı.

10 MAYIS'TA GÖRKEMLİ TÖREN

Yılmaz ve Nazlı Yılmaz çiftinin minik çocukları Hasan Salih sünnet operasyonunda kirveliğini Gencay Yıldıztekin ve Av. Fevzi Karataş yaparken, Ağacan'ın kirveliğini ise Necati Temiz ve Haluk Sekban yaptı. Yılmaz ve Nazlı Yılmaz çifti oğulları Hasan Salih ile Ağacan'ın sünnet düğünlerini 10 Mayıs 2013'te Hereke Sosyal tesislerinde geniş katılımlı görkemli bir tören ile gerçekleştirecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasan Salih ile Ağacan Erkekliğe İlk Adımı Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement