Hem İşte Hem de Sahnede "Enerji" Dağıtıyorlar - Son Dakika
Güncel

Hem İşte Hem de Sahnede "Enerji" Dağıtıyorlar

Hem İşte Hem de Sahnede "Enerji" Dağıtıyorlar

Ordu'da YEDAŞ çalışanları, oluşturdukları tiyatro ekibi ile izleyenlere enerjiyi verimli kullanmanın önemini anlatıyor.

11.12.2013 12:46  Güncelleme: 12:43

EYÜP ELEVÜLÜ - Ordu'da YEDAŞ çalışanları, oluşturdukları tiyatro ekibi ile izleyenlere enerjiyi verimli kullanmanın önemini anlatıyor.

YEDAŞ çalışanlarının hazırladığı ve oynadığı "Gamsız Aile" isimli oyun ile enerjinin değerli ve kısıtlı bir kaynak olduğu, bundan dolayı tasarruf edilmesi gerektiği anlatılıyor.

YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışanların oluşturduğu tiyatro ekibi ile enerjinin önemini anlattıklarını söyledi.

Elektrik dağıtımını yüklenen firma olarak, amaçlarının enerji verimliliğine dikkati çekmek olduğunu anlatan Kışla, şunları söyledi:

"Enerjinin değerli ve kısıtlı bir kaynak olduğunu, bunun için ithalata ciddi paralar ödediğimizi anlatıyoruz. Tasarrufun önemini özellikle hayatının başındaki küçük kardeşlerimize aktarmak istedik. Sahnelenen bu oyunla amacımıza ulaştığımızı görüyoruz."

Kışla, topluma karşı sosyal sorumluluklarının olduğunu ve bu durumu sahnede sergilediklerini dile getirdi.

Gündüz iş, akşam tiyatro

Oyununun yönetmeni Tahir Öner ise yaklaşık 3 aylık bir çalışmanın sonucu sahnede yer aldıklarını belirterek, "Tiyatrodaki ekibimizin tamamı kurum içerisinde çalışan ve ilk defa sahneye çıkan arkadaşlarımız. Gün içerisinde mesaimizi, akşam ise sahne çalışmalarımızı sürdürdük. Gerçekten harika bir oyun ortaya çıktı. Oyunu il merkezinde sahneliyoruz, ilçeler için de bir organizasyon çalışması yürütülüyor. İlçelere giderek oyunumuzu sahnelemeyi hedefliyoruz" dedi.

Aldıkları olumlu tepkilerin kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Öner, enerjinin nasıl kullanılması gerektiği noktasında verilen mesajın yerine ulaştığını ifade etti.

Oyunculardan Ömer Aydın da özellikle ev hanımlarına, gençlere ve çocuklara yönelik enerjinin verimli kullanılmasını sahnelediklerini anlattı.

Aydın Uzunsoy da enerjinin bilinçli kullanılması gerektiğini vurguladı. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hem İşte Hem de Sahnede 'Enerji' Dağıtıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement