Hisarlar Grup, yerli 4x4 çok amaçlı arazi aracı TURKAR'ı itfaiyecilerin hizmetine sundu.
Hisarlar Grup açıklamasına göre, yerli 4x4 çok amaçlı arazi aracı TURKAR 16-21 Ekim tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen 8. Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Dünya Şampiyonası organizasyonunda sergilendi.
Uluslararası İtfaiye ve Kurtarma Sporları Federasyonu (ISFFR), Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tüm itfaiyeciler Birliği Derneği ve Akdeniz Üniversitesi yönetimi tarafından organize edilen 8. İtfaiye Sporları Dünya Şampiyonası Antalya Kültür Merkezi ve Akdeniz Üniversitesi stadında gerçekleştirildi.
Azerbaycan, Belarus, Çek Cumhuriyeti, Almanya, Ukrayna, Rusya gibi birçok ülkeden temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen organizasyonda itfaiyeciler ve arama kurtarma ekipleri meslek içi eğitim ve spor yapma şansları buldular. Engelli hortum serme yarışması, yangın söndürme yarışmaları, su çekme ve suyu hedefe atma yarışmaları gibi birçok yarışmaya ev sahipliği yapan organizasyonda TURKAR, ASUVA 4X4 Arama Kurtarma ve İtfaiye aracını sergileyerek dünya itfaiyecilerinin hizmetine sundu.
Muhabir: Murat Birinci
Yayıncı: Affan Kulunyar - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Hisarlar Grup, Turkar 4x4 Arama Kurtarma ve İtfaiye Aracını Sergiledi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.