İbadethanelere Hizmet, Vatandaşın Takdirini Topluyor - Son Dakika
Güncel

İbadethanelere Hizmet, Vatandaşın Takdirini Topluyor

Menteşe Belediyesi kırsal mahallelerdeki ibadethanelerin bakım, onarım ve temizliğini yaparak vatandaşların hizmetine sunuyor.

10.03.2017 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dış ve iç cephe boyasından, mermer kaplamaya, tuvaletlerin yenilenmesinden, avizelerine kadar camilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayan Menteşe Belediyesi, verdiği hizmet ile halkında takdirini topluyor.

Vatandaşlarımızın ibadetlerini daha temiz, daha sağlıklı yapabilmelerinin önemine değinen Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, 'İbadethanelerimiz bizim kutsal, manevi yerlerimiz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda ibadetlerini yapabilmeleri çok önemli. Bu amaçla kırsal mahallelerimizde bulunan camilerimizin yıl boyunca bakım ve onarımlarını yapıyoruz. Ayrıca 3'er kişilik 2 ekibimiz tarafından periyodik olarak camilerimizin halıları, camları, mihrabı, kürsüsü, minberi, ayakkabılıkları gibi köşe bucak her yerin temizliği yapılıyor. Yıl boyunca verdiğimiz hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye, vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onların hayatlarını kolaylaştırmaya devam edeceğiz." dedi.

Menteşe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Yerkesik Aliler Cami'nin dış cephe boyası, Sarnıç Cami dış cephe boyası, Meke Cami iç ve dış cephe boyası, Dağpınarı Cami bahçesine mermer kaplama ve korkuluk, Tenibağyaka Cami bahçesine mermer kaplama, Yerkesik Mahallesi Kapasakal Cami boya ve mermer kaplama, Karacaören Cami bahçesine bay – bayan tuvaleti, Özlüce Mahallesinde engelli tuvaleti, Akçaova Cami tuvaleti yenileme ve Çiftlik Mezarlığı bank ihtiyaçları karşılanarak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İbadethanelere Hizmet, Vatandaşın Takdirini Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement