İDDEF, kriz bölgelerinde yaşam mücadelesi verenlere kış yardımı başlattı - Son Dakika
Güncel

İDDEF, kriz bölgelerinde yaşam mücadelesi verenlere kış yardımı başlattı

İDDEF, kriz bölgelerinde yaşam mücadelesi verenlere kış yardımı başlattı

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), Gazze başta olmak üzere soğuk hava ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri için 'İyilik ısıtır' sloganıyla kış yardım kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında İDDEF, gıda paketi, kışlık kıyafet, battaniye, kurban eti, soba ve yakacak yardımlarını bölgedeki ekipleriyle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.

11.01.2024 11:22  Güncelleme: 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsana Değer Veren Dernekler Federasyonu (İDDEF), Gazze başta olmak üzere kriz bölgelerinde soğuk hava ve zor şartlarda yaşam mücadelesi veren ihtiyaç sahipleri için "İyilik ısıtır" sloganıyla kış yardım kampanyası başlattı.

İDDEF'ten yapılan açıklamaya göre, federasyon, Gazze, Suriye, Yemen, Afganistan ve Lübnan'da soğuk hava şartları altında yaşam mücadelesi veren mazlum ve mağdur siviller için harekete geçti.

"İyilik ısıtır" sloganıyla başlatılan yardım kampanyası kapsamında İDDEF, kış boyunca hayırseverlerin bağışlarıyla hazırlanan gıda paketi, kışlık kıyafet, battaniye, kurban eti, soba ve yakacak yardımlarını bölgedeki ekipleriyle ihtiyaç sahiplerine teslim edecek.

Hayırseverler, federasyonun kampanyasına "www.iddef.org" internet adresi üzerinden bilgi alarak destekte bulunabiliyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İDDEF, kriz bölgelerinde yaşam mücadelesi verenlere kış yardımı başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement