İncek Spor ve Kültür Merkezi Açılıyor - Son Dakika
Güncel

İncek Spor ve Kültür Merkezi Açılıyor

İncek Spor ve Kültür Merkezi Açılıyor

Modern mimari çizgilerle tasarlanıp inşa edilen Gölbaşı'nın prestij projelerinden biri olan İncek Spor ve Kültür Merkezi, törenle hizmete açılıyor.

20.02.2014 17:44  Güncelleme: 17:43

Gölbaşı Belediyesi'nin prestij projeleri arasında yer alan İncek Spor ve Kültür Merkezi hizmete giriyor. İncek Spor ve Kültür Merkezi'nin açılışı dolayısıyla, 22 Şubat Cumartesi günü 12.30'da bir tören düzenlenecek. 7 ay gibi kısa bir sürede inşaatı tamamlanan İncek Spor ve Kültür Merkezi'nin açılışıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı ve İncek bölgesine yakışan bir tesisi daha hizmete açmanın gururunu yaşadıklarını bildirdi.

"İNCEK'E YAKIŞIR BİR TESİS"

Tesisi İncek bölgesindeki vatandaşların istekleri doğrultusunda ve modern mimari çizgilerle inşa ettiklerini belirten Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, şunları söyledi:

"İncek bölgesinde oturan vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda projelendirdiğimiz tesisimizi 22 Şubat 2014 Cumartesi günü hizmete açacağız. Tesisimiz, modern görünümü ve sunduğu hizmetlerle İncek bölgesine yakışır bir tesis oldu. Vatandaşlarımızın spor ve sosyal etkinliklerini rahat bir şekilde yapabilecekleri tesisimizin açılışına tüm hemşehrilerimizi davet ediyor ve tesisin şimdiden Gölbaşımıza hayırlı olmasını diliyorum."

DÖRT DÖRTLÜK TESİS

Hizmete açılacak olan İncek Spor ve Kültür Merkezi, 7 bin 212 metrekarelik bir alana inşa edildi. Çevresinde yeşil alanları, otoparkı ve çocuk oyun parkı da olan tesis; İncek'te oturan vatandaşlara spor ve sosyal etkinliklerini rahat bir şekilde yapabilecekleri spor salonu, çocuk oyun odası, sahne, kafe ve 3 bin 330 metrekarelik çok amaçlı düğün ve etkinlik salonu hizmetlerini sunacak. Tasarımı modern mimari çizgilere göre yapılan ve yedi ayda inşa edilen tesiste ayrıca bay, bayan ve engelli tuvaletleri, mescit, mutfak, gelin odası, sahne hazırlanma odası, bebek bakım odası, soyunma odası ve ofisler de bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İncek Spor ve Kültür Merkezi Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement