İntihar Mı, Cinayet Mi - Son Dakika
Güncel

İntihar Mı, Cinayet Mi

İntihar Mı, Cinayet Mi

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 62 yaşındaki Selahattin Tura evinde çenesinden giren kurşun ile ölmüş olarak bulundu.

11.01.2014 16:37

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 62 yaşındaki Selahattin Tura evinde çenesinden giren kurşun ile ölmüş olarak bulundu. Evin merdivenleri ve üst katındaki perdelerde kan izleri tesbit eden polis, cinayet ihtimalinide araştırıyor.

Orhangazi'ye bağlı Yeni Sölöz Beldesi'nde oturan emekli SSK çalışanı Selahattin Tura, dün akşam evinde çenesinden giren saçma ile ölmüş olarak bulundu. Olay, Bursa'da ki çocuklarının yanında yaklaşık 20 gün kaldıktan sonra, dün Selöz Beldesi'ndeki evine dönen Selahattin Tura'yı, geldiğini duyunca arkadaşı Ali Topcu'nun konuşmak için kendisini cep telefonu ile araması sonucu ortaya çıktı. Cep telefonu yanıt vermeyince evine gittiği arkadaşının kapıyı açmadığını gören Topcu, içeri kendisinde bulunan yedek anahtar ile kapıyı açarak girdi. Topcu, evin giriş katında arkadaşını, bacaklarının arasında çifte tabir edilen küfek ile yerde cansız yatarken buldu. Haber verilmesi sonucu eve gelen jandarma ekipleri, iki katlı evin merdiven ve üst katlarındaki perdelerde kan izi tesbit edince, intiharın yanı sıra, cinayet ihtimalinide araştırıyor.

Olayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı. Eşinden ayrı yaşayan 2 çocuk babası Selahattin Tura'nın ceseti, kesin ölüm nedenin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İntihar Mı, Cinayet Mi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement