Irak Savunma Bakanı Ubeydi Işid'den Alınan Beyci İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Irak Savunma Bakanı Ubeydi Işid'den Alınan Beyci İlçesini Ziyaret Etti

08.12.2014 20:53

Irak Savunma Bakanı Halid el Ubeydi, güvenlik güçlerinin, Salahaddin ilinin Beyci ilçesini terör örgütü IŞİD'den geri almasını takdirle karşıladığını belirtti.

Irak Savunma Bakanı Halid el-Ubeydi, güvenlik güçlerinin, Salahaddin ilinin Beyci ilçesini terör örgütü IŞİD'den geri almasını takdirle karşıladığını belirtti.

Ubeydi, Salahaddin ilinin Beyci ilçesini ziyaret etti. Burada askeri yetkililerle bir araya gelen Ubeydi, yaptığı açıklamada, güvenlik güçlerinin Beyci'yi IŞİD'den geri alma konusunda gösterdikleri başarıyı takdir ettiğini söyledi.

Ubeydi, ülkenin en büyük petrol rafinerisi Beyci'yi koruyan güvenlik birliklerini de ziyaret ederek, buradaki subay ve komutanlarla bir süre sohbet etti.

Bakan Ubeydi'ye temasları boyunca Kara Kuvvetleri Komutanı Abdulvehhap es-Saadi, Salahaddin Valisi Raid el-Cuburi ve şehirdeki diğer yetkililer eşlik etti. - Bağdat

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Irak Savunma Bakanı Ubeydi Işid'den Alınan Beyci İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika


Advertisement