İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika
Güncel

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra hâkim, savcı ve adliye personeline depremzedelere iletilmek üzere yardım çağrısında bulundu. Çağrı üzerine bugün adliyede battaniye, ısıtıcı, ayakkabı ve kışlık giyecek toplandı.

07.02.2023 16:34  Güncelleme: 16:46

FAHRETTİN ÖZTÜRK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük depremden sonra hakim, savcı ve adliye personeline depremzedelere iletilmek üzere yardım çağrısında bulundu. Çağrı üzerine bugün adliyede battaniye, ısıtıcı, ayakkabı ve kışlık giyecek toplandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki 10 ili etkileyen depremlerin ardından, deprem bölgelerine gönderilmek üzere hakim, savcı ve adliye personeline yardım çağrısında bulundu.

BAĞIŞLAR BUGÜN TOPLANMAYA BAŞLANDI. İKİ HAFTA SÜRECEK

Başsavcılığın çağrısı üzerine, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) aracılığıyla depremzedelere gönderilmek üzere bugün adliyenin C1 Blok 3. katında bulunan Sosyal İşler Müdürlüğü'nde yardım malzemeleri toplandı. Yardım için yapılan bağışlar arasında kullanılmamış, paketinde battaniye, ısıtıcı, ayakkabı, kadın, erkek ve çocuklar için kışlık giyecek, çocuk bezi gibi malzemeler bulunuyor. İstanbul Adalet Sarayı'nda bugün başlayan bağış kampanyasının iki hafta süreceği öğrenildi.

DEPREMZEDELER İÇİN İSTANBUL ADLİYESİ'NDE KAN BAĞIŞI

Öte yandan, dün Türk Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın depremzedeler için kan ihtiyacı oluşabileceği için tüm Türkiye için kan bağışı çağrısı üzerine İstanbul Adalet Sarayı'nda kan toplama merkezi kuruldu. Kan bağışının ise bugün saat 17.00'ye kadar devam edeceği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı\'ndan Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan Depremzedeler İçin Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement