İstanbul'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da Fuhuş Operasyonu

25.02.2015 10:41

Daha iyi bir yaşam ve iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

Daha iyi bir yaşam ve iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yabancı uyruklu kadınları fuhşa zorladıkları iddia edilen organize suç örgütü elemanlarını takibe aldı. Jandarma ekiplerinin 5 ay süren istihbarat çalışması ve teknik takibinin ardından organize suç örgütünün lideri olduğu öne sürülen A.D ile S.A, İ.C. ve S.A yakalandı.

Şüphelilerin, daha iyi bir yaşam ve iş bulma vaadiyle Türkiye'ye getirdikleri yabancı uyruklu kadınların pasaportlarına el koydukları, yüksek miktarda borçlandırarak fuhşa zorladıkları ileri sürüldü. 6'sı Moldova, 2'si Ukrayna ve 1'i Kırgızistan uyruklu 9 kadın kurtarıldı. Kadınlar, ülkelerine gönderilmek üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü'ne teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'da Fuhuş Operasyonu - Son Dakika


Advertisement