Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Bolu'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

13.12.2016 15:39

İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için Bolu'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

Memur-Sen Bolu il temsilciliğinin öncülüğünde ildeki sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, öğle namazı sonrası Demokrasi meydanında bulunan Saraçhane cami önünde toplandı.

Memur-Sen Bolu İl Temsilcisi Ahmet Koçak, toplanan gruplar adına yaptığı açıklamada, hain terör saldırısını şiddetle lanetlediklerini belirtti.

Analarının sevmeye doyamadığı can kuzularının düğüne ve bayrama gider gibi cennete koştuğunu ifade eden Koçak, "Onlar şehadete yürüdüler. Onlar, alemlere rahmet olarak gönderilen peygamber Hz. Muhammed'in doğduğu gece hep birlikte ona koştular. Cennette buluştular." diye konuştu.

Koçak, saldırının yaşandığı gece tüm ülkenin derin bir yara ile sarsıldığını belirterek, "Eli kanlı hain terör örgütleri İstanbul Beşiktaş'ta maç çıkışı görevini yapan çevik kuvvet polisimizin olduğu yerde 2 ayrı bomba patlattı. Kandan ve kaostan beslenen terör örgütlerinin ve onları kullanan güç odaklarının bu saldırısı, umutsuz ve sonuçsuz bir çıkışma içinde olduklarını apaçık bir şekilde göstermektedir. Yaratılmak istenen güvensizlik ve umutsuzluk ortamıyla huzur ve istikrar bozulmak istenmekte sosyal ve ekonomik düzen sabote edilmeye çalışılmaktadır. " dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından gıyabi cenaze namazı kılınarak şehitler için dua edildi.

Istanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Istanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement