İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler

İstanbul\'daki Terör Saldırısına Tepkiler

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencileri, taraftar grupları, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlardan oluşan bir grup, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını protesto etti.

15.12.2016 20:16

Muğla'nın Menteşe ilçesinde üniversite öğrencileri, taraftar grupları, sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlardan oluşan bir grup, İstanbul Beşiktaş'taki terör saldırısını protesto etti.

Sınırsızlık Meydanı'nda bir araya gelen gruptakiler, ellerinde Türk bayraklarıyla bir süre slogan attı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup adına açıklama yapan Gökhan Çam, teröre karşı birlik ve beraberlik içerisinde olmanın yaşanan olayların ardından daha da önem kazandığını söyledi.

Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmak adına yapılan her türlü saldırıyı lanetlediklerini belirten Çam, "Haince, kalleşçe, namussuzca yapılan saldırıyı kınıyoruz. Ülkemizin bağımsızlığına, bütünlüğüne ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlara karşı kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız. Türk milleti her zaman olduğu gibi bugün de polisinin yanında." dedi.

Konuşmaların ardından terör saldırısında hayatını kaybeden şehitlerin isimleri okundu, alandakiler "burada" diye bağırdı. Daha sonra Kuran-ı kerim okunarak şehitler için dua edildi.

Sınırsızlık Meydanı'nda toplanan grup buradan ellerinde Türk bayrakları ile Recai Güreli Caddesi'ndeki Menteşe Emniyet Müdürlüğüne yürüdü. Emniyet Müdürlüğü önünde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı'nı okuyan grup, daha sonra polislere çiçek verdi.

Grup dua edilmesinin ardından dağıldı.

- AK Parti Mevlit okuttu

Öte yandan AK Parti Gençlik Kolları tarafından yatsı namazı öncesi Kurşunlu Camisi'nde İstanbul'daki terör saldırısında şehit olanlar için mevlit okundu.

Mevlidi şerif ve ilahilerin ardından, Muğla Müftüsü Abdurrahman Koçak tarafından saldırıda hayatını kaybeden şehitler için dua edildi.

Mevlide Muğla Valisi Amir Çiçek, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Kadem Mete, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement