İstanbul Huzur denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu - Son Dakika
Güncel

İstanbul Huzur denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu

İstanbul Huzur denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 'İstanbul Huzur' denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu ve içerisindekilerin Genel Bilgi Toplama sorgulaması yapıldı. Beyoğlu'nda yapılan denetimde pasaportunu yanında bulundurmayan Azeri sürücüye 1647 lira para cezası kesildi.

22.06.2023 21:13  Güncelleme: 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
-İSTANBUL Emniyet Müdürlüğü tarafından bir çok noktada gerçekleştirilen 'İstanbul Huzur' denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu. Araçlar aranırken, içerisindekilerin de Genel Bilgi Toplama(GBT) sorgulaması yapıldı. Beyoğlu'nda yapılan denetimde pasaportunu yanında bulundurmayan Azeri sürücüye 1647 lira para cezası kesildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından, il genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'İstanbul Huzur' denetiminde araçlar tek tek durduruldu. Polis ekipleri tarafından araçlar aranırken, içerisinde bulunanların da GBT sorgulaması yapıldı. Denetimlere Asayiş Şube Müdürlüğü personeliyle ilçe emniyet müdürlükleri, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele, Deniz Limanı şubelerinin yanı sıra Özel Harekat ekipleri de katıldı. Beyoğlu'nda yapılan denetimler sırasında pasaportu yanında olmayan Azerbaycan uyruklu bir kadın sürücüye 1.647 lira ceza kesildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İstanbul Huzur denetimlerinde araçlar tek tek durduruldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement