İtfaiyenin 6. Grubu da Faaliyete Başladı - Son Dakika
Güncel

İtfaiyenin 6. Grubu da Faaliyete Başladı

İtfaiyenin 6. Grubu da Faaliyete Başladı

Kahramanmaraş Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün 6. Grubu Binevler Bölgesi'nde hizmete açıldı.

27.03.2012 18:13

Küçük Sanayi Sitesi civarında bulunan Merkez İtfaiye'nin haricinde Sütçü İmam, Tavşantepe, Şekerdere, Güney(Karacasu) ve Batı (Kavlaklı) Grubu olarak hizmet vermekte olan İtfaiye Müdürlüğü grubuna Binevler Şubesini de ekledi.

Şu anda bir merkez 6 şube olarak hizmet vermekte olan İtfaiye Müdürlüğü önümüzdeki günlerde 7. Şubesini de hizmete açacak.

Halk arasında Orman Dairesi olarak bilinen bölgede 7. Şube olarak Malik Ejder Grubu'nu faaliyete geçirecek olan İtfaiye Müdürlüğü, olası yangınlara karşı en kısa zamanda müdahale ederek can ve mal kaybını en aza indirmeyi hedefliyor.

Binevler İtfaiye Grubunu ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, itfaiyecilere başarı temennilerinde bulundu.

İtfaiye Binevler Grup binasını gezerek İtfaiye Müdürü Cahit Küçükönder'den bilgi alan Başkan Poyraz: "Gönül ister ki sizlere hiç iş düşmesin. Hiçbir vatandaşımız yangına maruz kalmasın. Ancak bazen insanlarımızın dikkatsizliğinden bazen de teknik sorunlardan kaynaklanan yangınlar meydana geliyor. İşte burada sizler devreye giriyorsunuz. İnsanlarımızın gerek malını gerekse canını kurtarma görevini başarılı bir şekilde yerine getiriyorsunuz.

Sizler görevinizi yaparken aynı zamanda kendi güvenliğinizi de düşünmek zorundasınız. Çıkan bir yangına müdahale ederken gerekli teçhizatınızla müdahale etmelisiniz. İtfaiye Teşkilatımız şu anda bölgemizde en iyi teşkilatlardan birisi. Gerek donanımlı personel gerekse teçhizat bakımından ileri durumda. İtfaiye Grubumuz ne kadar çoğalırsa olası yangınlara anında müdahale etmek o kadar kolay olur" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İtfaiyenin 6. Grubu da Faaliyete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement