Iğdır'da Kadınlar, Hastanede Hamile Doktoru Dövdü - Son Dakika
Son Dakika Logo

Iğdır'da Kadınlar, Hastanede Hamile Doktoru Dövdü

Iğdır\'da Kadınlar, Hastanede Hamile Doktoru Dövdü
06.09.2013 16:53  Güncelleme: 18:45

Iğdır Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, 3 kadın tarafından dövüldü.

Iğdır Devlet Hastanesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, muayene için sıralarını beklemeleri yönünde uyardığı 3 kadın tarafından dövüldü.

Olay, bugün saat 09.30'da Iğdır Devlet Hastanesi'nin ek binasında meydana geldi. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Servisi'nde görev yapan Uzman Dr. Türkan Akın, bir hastasını muayene ederken içeri 3 kadın girdi. Kadınlara sıralarını beklemelerini söyleyen 3 aylık hamile Uzman Dr. Akın, saldırıya uğradı. Kadınlardan biri kapıyı tutarken, diğer ikisi Uzman Dr. Akın'ın saçlarını çekip dövdü.Hastalar ve görevliler tarafından kurtarılan Uzman Dr. Akın, aynı hastanenin acil servisinde yoğun bakıma alındı.Olayla ilgili şüpheli kadınlarla bir erkeği gözaltına alan polis soruşturma başlattı.

'ORTALAMA 100 HASTAYA BAKIYORUM'

Eşi Dr. Mustafa Akın'ın GATA'da görev yaptığı öğrenilen Uzman Dr. Türkan Akın, branşında tek doktor olduğu için her gün ortalama 100 hastaya baktığını söyledi. Uzman Dr. Akın, hizmet için eşinden ayrı olarak geldiği Iğdır'da yaşadığı bu olaydan dolayı çok üzgün olduğunu belirtirken gözyaşlarını tutamadı. Serum verilirken 'Geçmiş olsun' ziyaretine gelenlere olayı anlatan Uzman Dr. Akın, Neye uğradığımı şaşırdım. Kadınların toplu saldırısı sırasında çaresiz kaldım dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Iğdır'da Kadınlar, Hastanede Hamile Doktoru Dövdü - Son Dakika


Advertisement