(ANKARA)- Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'ndeki esnafı ziyaret ederek, onların talep ve önerilerini dinledi.
Ziyarete, Başkan Yardımcıları Cemal Öztürk, Sedat Kubat ve Ali İhsan Baykurt da eşlik etti. Çırpanoğlu, "Kahramankazan'ın gücü, esnafımızın emeğinde" diyerek, ilçedeki ticari yaşamın, esnafın alın teriyle şekillendiğini vurguladı. Esnafın karşılaştığı sorunlar, beklentiler ve öneriler tek tek not alındı; müdahale edilmesi gereken konularla ilgili kısa vadede çalışmalar yapılacağı söylendi.
Çırpanoğlu, "Mahallemizin, caddemizin ve esnafımızın sesi olmaya devam edeceğiz. Her zaman esnafımızın yanındayız. Talepleri alıyor, çözüm için ekiplerimizle sahaya çıkıyoruz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Kahramankazan Belediye Başkanı Esnaf Ziyareti Gerçekleştirdi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.