Kar yağışı - MUŞ
- Muş'ta da eğitime ara verildi
MUŞ - Doğu Anadolu Bölgesini etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle Van, Muş, Bitlis ve Hakkari'de 862 köyle ulaşım sağlanamıyor.
İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği yetkilileri, kar yağışı ve tipi nedeniyle 301 köyle ulaşım sağlanamadığını, karla mücadele ekiplerinin kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.
Kar yağışı nedeniyle Muş-Kulp yolu ulaşıma kapanırken, şehir içi ve şehirlerarası ulaşımda da aksamalar yaşanıyor.
Kar kalınlığının şehir merkezinde 36 santimetreyi bulduğu kentte, Muş-Bitlis, Muş- Bingöl, Muş-Diyarbakır, Muş- Erzurum ve Muş- Ağrı karayolunda ulaşım güçlükle sağlanıyor.
Karayolları 112. Şube Şefi Sulhattin Ömeroğlu, ekiplerin Muş-Kulp karayolunu ulaşıma açmak için çalışmalarını sürdürdüğünü ancak bölgede etkili olan fırtına sebebiyle çalışmaların güçlükle yürütüldüğünü söyledi.
Bugün yapılacak AnadoluJet'in Ankara-Muş ile Türk Hava Yolları ve Pegasus Hava Yollarının İstanbul-Muş seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.
Muş Valiliği de kentte devam eden kar yağışı nedeniyle il merkezi ve Hasköy ilçesindeki okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edilmesini kararlaştırdı.
Son Dakika › Güncel › Kar yağışı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?