Karaman Belediye Başkan Aday Adayından Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Karaman Belediye Başkan Aday Adayından Tümsiad'a Ziyaret

Karaman Belediye Başkan Aday Adayından Tümsiad\'a Ziyaret

2014 yılında yapılacak olan, karaman Belediye Başkanlığı seçimi için Karaman Ak Parti'den Aday Adayı Keramettin ÖZDEN ve ekibi TÜMSİAD'a ziyarette bulundular.

07.11.2013 15:24  Güncelleme: 16:04

Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin ÖZDEN ve ekibini TÜMSİAD KARAMAN Şube Başkanı Rıfat KARAULU ve Yönetim Kurulu Üyeleri Salih ÖZCAN, Mahmut Selim DÜLGER, Mehmet Akif TAŞKIRAN, Hasan ÖZŞAHİN Mustafa SARI karşıladı.

TÜMSİAD Karaman Şube Başkanı Rıfat KARAULU 2023 yılı vizyonu için KARAMAN Belediyesine seçilecek Belediye Başkanından neler beklediklerini, bu konuda katkılarının hangi alanda ve nasıl olabileceği yönünde açıklamalarda bulundu.

Başkan KARAULU, KARAMAN için yapılacak güzel ve doğru olan her çalışmaya, TÜMSİAD Karaman Şubesi olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız dedi.

Karaman Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin ÖZDEN işi gereği yıllardan beri Karaman nın sorunlarını takip ettiğini zaman zaman kamuoyuna taşıdığını bu sorunların çözülmesi için gerekli kamuoyunun oluşmasına destek sağladığını söyledi. ÖZDEN `in marka il olması için bir takım vizyoner projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. ÖZDEN Belediye Başkan Adaylığına seçilir ardından da Belediye Başkanı olursam Sivil Toplum Kuruluşları ile önemli projeleri gerçekleştireceğini söyledi.

Şube Başkanı Karaulu Belediye Başkan Aday Adayı Keramettin ÖZDEN `e başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karaman Belediye Başkan Aday Adayından Tümsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement