Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından

Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon maçının ardındanKardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, mutlak kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını söyledi.

08.04.2016 23:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon maçının ardından

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Yücel İldiz, mutlak kazanmak zorunda oldukları bir maça çıktıklarını söyledi.

Maça da iyi başladıklarını belirten İldiz, Ancak penaltıyı ve girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Golü bulduk ancak ilk yarı skoru netleştirmeliydik. 2'nci yarıda hiç beklenmedik takım savunmasında hatalar yaptık ve 2 gol yedik. Yaptığımız değişikliklerden sonra oyun rakip sahada oynandı. Maalesef inanılmaz şeyler kaçırdık. Bugünkü fotoğraf bugünkü tablo kesinlikle bizim takım oyunumuza hiçbir şekilde yakışmadı. Çok ciddi bir avantaj kaybettik. Bunun muhasebesini çok iyi yapacağız. Hedefe gidiyorsanız bu tip baskıların üstesinden gelmelisiniz. Bizim için zor bir gün. Hem istemediğimiz takım görüntüsü hem de istemediğimiz bir netice. Ama bunun altından kalkacak güce sahibiz diye konuştu.

1461 TRABZON CEPHESİ

1461 Trabzon Teknik Direktörü Hüsnü Özkara ise ligde kalmaya çalışan bir takım olduklarını, Türk futboluna genç oyuncular yetiştiren bir kulüp olduklarını söyledi. Maçın hakemini eleştiren Özkara, şöyle konuştu

Genç oyuncuların sahada bu kadar kırdırılmasına bir anlam veremedim. Bu Türk futbolu için tehlike bir gelişme. Yediğimiz golün ofsayt olduğunu söylüyorlar. Çok net penaltılarımızı hakem vermedi. Yetkili arkadaşlar bunun analizini mutlaka yaparlar.

Maçın ikinci yarısına çok iyi başladıklarını belirten Özkara, Genç oyuncularımın hırsını sahaya yansıtacağını biliyorduk. Pozisyonlara girdik ama değerlendiremedik. Daha sonra 10 kişi kalınca güçlü rakibimize karşı işimiz zorlaştı. Burada taktik anlayış, yüreğini ortaya koymak bize 3 puan getirdi. Oyuncularımı kutluyorum. Önümüzde zorlu bir maç var. Onun için bu akşam eğlenip maçın coşkusundan yarın kurtulmamız lazım ifadesini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor - 1461 Trabzon Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement