Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Kars\'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Tutuklandı

Kars Emniyet Müdürlüğünce, uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

26.02.2019 19:43

Kars Emniyet Müdürlüğünce, uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapanlara yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 kişiden 2'si tutuklandı.

Kars Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu kullanan ve ticaretini yapan şahısların yakalanmasına yönelik başlatılan çalışmalar sürüyor.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince eş zamanlı yapılan operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyonda 9 kilo 72 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğünde sorguları tamamlanan 7 kişi sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan G.A. ve C.A. "uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti" suçundan tutuklanırken, diğer 5 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta Uyuşturucu Ticareti Yapan 2 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement