Eşsiz doğal güzellikleri ve yeşilin farklı tonlarına sahip Kartepe ilçesinin bahar aylarıyla birlikte bir çekim merkezi olmasından hareketle belediye ekipleri bakım ve temizlik çalışmalarını piknik ve mesire alanlarında yoğunlaştırdı.
Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü de 7 kişilik mıntıka ekibiyle baharın gelmesiyle vatandaşların uzun kış ayının verdiği yorgunluğu atmak için piknik alanlarını tercih edeceğinden hareketle temizlik çalışmalarını Ketence Baraj çevresinden başlattı.
"Sağlıklı Yaşam İçin Temiz Bir Çevre" sloganı ile çalışmalarına hız verdiklerini belirten Temizlik İşleri Müdürü Sinan Şahin, turizm cenneti olan ilçemizde doğası ile herkesi büyüleyerek içine çeken piknik alanlarımız ve mesire alanlarımızın bakım ve temizlik çalışmaları için ekiplerimizi seferber ettik. Çevreyi temizlemek kirletmemekten geçer düşüncesinden hareketle bahar aylarıyla birlikte piknik ve mesire alanlarına yönelik çalışmalarımıza destek amacıyla vatandaşlarımızdan da gereken özveriyi göstermelerini bekliyoruz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Kartepe'de Piknik Alanlarında Temizlik Çalışması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?