Kavgayı Ayırırken Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Kavgayı Ayırırken Bıçaklandı

Kavgayı Ayırırken Bıçaklandı

Bartın'da, tartışan arkadaşlarını ayırmaya çalışan üniversite öğrencisi göğsünden bıçaklanarak yaşamını kaybetti.

28.01.2013 07:40  Güncelleme: 08:34

Bartın'da, ev kirası nedeniyle tartışan arkadaşlarını ayırmaya çalışan üniversite öğrencisi 21 yaşındaki Tuncay Balcı göğsünden bıçaklanarak yaşamını kaybetti.

Olay saat 22.00 sıralarında, Bartın Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksek Okulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, Bartın Üniversitesi'nde öğrenim gören 20 yaşındaki Mehmet Nurullah Durgun, 2 ay önce Fatih Yosma ve Burak Sabri Fırat yanından ayrılarak başka bir eve taşındı. Burak Sabri Fırat, dün Mehmet Nurallah Durgun'un babasını telefonla arayarak, "Oğlunuz kira borcu olan 200 lirayı vermedi" diye serzenişte bulundu. Bunun üzerine Mehmet Nurullah Durgun, Burak Sabri Fırat ve Fatih Yosma'yı konuşmak için Sağlık Meslek Yüksek Okulu'nun önüne çağırdı. Burak Sabri Fırat, Fatih Yosma ile evlerinde misafir olarak kalan Tuncay Balcı buluşma yerine geldi.

Mehmet Nurullah Durgun, Burak Sabri Fırat'a, "Kira borcu için niye babamı aradınız" diye sataşarak kavga etmeye başladı. Bartın Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Muhasebe Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi Tuncay Balcı kavga eden arkadaşlarını ayırmak için araya girdi. Mehmet Nurulah Durgun yanında getirdiği ekmek bıçağını Tuncay Balcı'nın göğsüne sapladı. Vatandaşların ihbarı üzerine gelen 112 Acil Servis ekibi Tuncay Balcı'yı Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen Tuncay Balcı yaşamını kaybetti.

Olay yerinden kaçan Mehmet Nurullah Durgun, polisi arayarak darp edildiğini söyledi. Mehmet Nurullah Durgun yanına gelen polislere, "Onu ben bıçakladım. Onun bir suçu yoktu" dediği öğrenildi. Mehmet Nurullah Durgun gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kavgayı Ayırırken Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement