Kaymakam Erguvan ABTÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Erguvan ABTÜ'yü Ziyaret Etti

Kaymakam Erguvan ABTÜ\'yü Ziyaret Etti

Balıkesir'in Edremit ilçesine atanan Çukurova Kaymakamı Abdülhamit Erguvan, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

05.09.2013 16:20  Güncelleme: 09:49

Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy ve Kaymakam Erguvan, rektörlük makamında bir araya gelerek karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.

Üniversiteden övgüyle bahseden Kaymakam Erguvan, "Sayın Rektörümüz, kararlı ve mücadeleci bir yapıya sahip. Bu özelliklerini üniversite ile ilgili çalışmalarında da görüyoruz. Üniversitemiz bu yıl ilk öğrencilerine eğitim verecek. İnanıyorum ki öğrencilerimiz de tıpkı Adem Hocaları gibi hırslı, kararlı ve başarılı olacaktır. Balıkesir'de de Adana BTÜ'nün başarılarını yakından takip etmeye devam edeceğim." ifadelerini kullandı.

Abdülhamit Erguvan'ın Çukurova'ya ve Adana'ya önemli hizmetlerde bulunmuş, değerli bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Adem Ersoy, "Sayın Kaymakamımızın ziyareti bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Adana'mız için yaptığı çalışmalardan, verdiği hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakam Erguvan ABTÜ'yü Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement