Annesini Öldüren Kıza 20 Yıl Hapis - Son Dakika
Son Dakika Logo

Annesini Öldüren Kıza 20 Yıl Hapis

Annesini Öldüren Kıza 20 Yıl Hapis
16.01.2015 10:56  Güncelleme: 11:41

Kayseri'de kendisine tokat attığını öne sürdüğü annesi 59 yaşındaki Miyase Doğmuş'u,bıçaklayarak öldüren 26 yaşındaki Zehra Doğmuş,20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de kendisine tokat attığını öne sürdüğü annesi 59 yaşındaki Miyase Doğmuş'u, 4 ekim 2014 günü bıçaklayarak öldüren tutuklu sanık 26 yaşındaki Zehra Doğmuş, 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, tutuklu sanık Zehra Doğmuş hazır bulundu. Annesinin kendisine sürekli hakaret ettiğini ileri süren genç kız savunmasında şunları söyledi:

"Annemle babam benim hakkımda konuşuyorlardı. Babam, 'Bir daha yaparsa, onu öldürürüm. Toprağa gömerim' diyordu. Annemle ekmek pişirmeye gidecektik. Hazırlık yaptığımız sırada, gerekli olan malzemeleri almak için mutfağa gittim. Annem de oradaydı. Ne konuştuklarını sordum. Bana küfür etti. Tartıştık ve bana tokat attı. O anki sinirle tezgahta bulunan bıçağı alarak vurdum. O sırada, cinnet geçirdiğim için kaç kere vurduğumu tam hatırlamıyorum. Ceza almak istemiyorum. Tahliyemi istiyorum. Ben kendimi bildim bileli, ailemin baskısı altındayım. Sürekli bana kötü konuşuyorlardı. Ailemden hiç sevgi görmedim."

BABA: CAMİDEN DÖNDÜĞÜMDE OLAY OLMUŞTU

Baba Ali Doğmuş ise, mahkemede verdiği ifadede, "Cuma namazı için camiye gitmiştim. Eve döndüğümde olay olmuştu. Eşimle, kızım hakkında hiç konuşmadık. Ben evde olduğum zamanlarda, eşimin kızıma hakaret ettiğini hiç duymadım" dedi.

Mahkeme heyeti karar vermek için ara verdiği sırada, sanık ağlamaya başladı. Ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan sanığa, hafifletici nedenler göz önüne alınarak 20 yıl hapis cezası verildi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Annesini Öldüren Kıza 20 Yıl Hapis - Son Dakika


Advertisement