Kayseri'de Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü

Kayseri\'de Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Zeki Arslan kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

19.02.2013 09:30  Güncelleme: 09:25

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 61 yaşındaki Zeki Arslan. kaldırıldığı hastanede öldü, hamile gelini 25 yaşındaki Fatma Arslan ise ağır yaralandı. Kazadan sonra kaçan 33 yaşındaki sürücü Tahir Şimşek, 45 dakika sonra kazanın boyutlarını kontrol etmek için geldiği olay yerinde yakalandı.

Kaza, dün saat 19.30 sıralarında merkez Kocasinan İlçesi Hoca Ahmet Yesevi Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda meydana geldi. Kent merkezinden havaalanı yönüne giden Tahir Şimşek yönetimindeki 34 HN 8237 plakalı otomobil, Seyrani Mahallesi Barikat Sokak'tan gelen Zeki Arslan yönetimindeki 40 DZ 141 plakalı otomobille çarpıştı. Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda Tahir Şimşek yönetimindeki otomobil, Zeki Arslan'ın otomobilini yaklaşık 30 metre sürükledi.

Ağır yaralanan ve otomobilde sıkışan Zeki ve Fatma Arslan için çevredekiler ambulans ve itfaiye ekiplerini çağrdı. Sıkıştıkları yerden çıkarılan Zeki Arslan, kaldırıldığı Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde öldü, 2.5 aylık hamile gelini Fatma Arslan ise, rciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı. Fatma Arslan'ın durumunun iyiye gittiği ve karnındaki bebeğinin zarar görmediği bildirildi.

Kazadan sonra kaçan Tahir Şimşek 45 dakika sonra kazanın boyutlarını anlamak için geldi. Şüpheli hareketleriyle dikkat çeken Şimşek, gözaltına alındı. Yenişehir Polis Merkezi Amirliği'ne götürülen Tahir Şimşek, kazadan dolayı korktuğunu, bu nedenle kaçtığını söyledi. Polis, kazayla soruşturmayı sürdürüyor. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Trafik Kazası: 1 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement