Kazada Yanarak Ölen Teknisyene Gözyaşı - Son Dakika
Güncel

Kazada Yanarak Ölen Teknisyene Gözyaşı

Kazada Yanarak Ölen Teknisyene Gözyaşı

Samsun’da meydana gelen bir trafik kazasında yaralılara yardım ederken alev alan aracın arasında yanarak hayatını kaybeden Muhsin Eş, toprağa verildi.

11.12.2013 15:59

Samsun'da meydana gelen bir trafik kazasında yaralılara yardım ederken alev alan aracın arasında yanarak hayatını kaybeden Muhsin Eş, toprağa verildi.

Kavak ilçesinde bir yakınının cenazesine gitmek için yola çıkan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Atakum İlçe Müdürlüğü'nde Veteriner Sağlık Teknisyeni olarak görev yapan 4 çocuk babası 52 yaşındaki Muhsin Eş, Samsun-Ankara karayolunda meydana gelen TIR, 2 kamyon ve 2 otomobilin karıştığı kazada yaralılara yardım etmek için aracını durdurdu. Yardım etmek isterken kayan kamyonlar ile yanan otomobil arasında kalıp hayatını kaybeden Muhsin Er'in cenazesi bugün İlkadım ilçesi Reşadiye Mahellesi'nde bulunan evinin önüne getirildi.

Evinin önünde helallik alınmasının ardından Muhsin Eş için ikindi namazına müteakip Reşadiye Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazını İl Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk'ün kıldırdığı namaza ayrıca İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, sendika başkanları, mesai arkadaşları, aile yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Muhsin Eş, Reşadiye Camisi'nde düzenlenen tören sonrası Kıranköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Yanarak Ölen Teknisyene Gözyaşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement