Kesk'in Samsun'da Yapmayı Planladığı Miting - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kesk'in Samsun'da Yapmayı Planladığı Miting

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

KESK Samsun Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Müşfik Veysel Erdoğan, kentte düzenlemeyi planladıkları mitinge izin verilmediğini belirti.

KESK Samsun Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Müşfik Veysel Erdoğan, kentte düzenlemeyi planladıkları mitinge izin verilmediğini belirti.

Erdoğan, Uğur Mumcu Parkı'nda yaptığı basın açıklamasında, Samsun'da coşkulu bir miting yapmayı arzu ettiklerini ancak, OHAL gerekçesiyle izin verilmediğini söyledi.

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile hükümetin tüm toplumsal muhalefeti tasfiye etmeyi amaçladığını iddia eden Erdoğan, "KHK ile işten atılan arkadaşlarımızın haklarını savunmak için buradayız. Binlerce arkadaşımız haksız yere işten atıldı. Hükümet hak arayanları susturma gayreti içinde ama biz bu haksızlığa boyun eğmeyeceğiz." diye konuştu.

Basın açıklamasına, CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ile sendika üyeleri katıldı.

Kaynak: AA