Kırım Feodosiya Belediye Başkanı Öldürüldü - Son Dakika
Güncel

Kırım Feodosiya Belediye Başkanı Öldürüldü

Kırım Feodosiya Belediye Başkanı Öldürüldü

Kırım’ın tatil şehri Feodosiya’nın Belediye Başkanı evine girmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı sonucu sırtından vurularak hayatını kaybetti.

29.07.2013 07:41

Kırım'ın tatil şehri Feodosiya'nın Belediye Başkanı evine girmek üzereyken kimliği belirsiz bir kişi tarafından silahlı saldırı sonucu sırtından vurularak hayatını kaybetti.

Saldırıdan sonra hastaneye kaldırılarak ameliyata alınan Bartanev bu gece (28 Temmuz) yaşamını yitirdi.Yaklaşık 5 yıldan bu yana Feodosiya Belediye Başkanlığını yürüten Aleksandr Bartanev, iktidarda olan Bölgeler Partisi üyesi olup, 1998—2002, 2002—2006 dönemlerinde Kırım Parlamentosu'nda milletvekilliği yapmıştı. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırım Feodosiya Belediye Başkanı Öldürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement