Kırklareli'nden kısa kısa - Son Dakika
Güncel

Kırklareli'nden kısa kısa

Kırklareli'nde iki köy ve bir mahallede elektrik kesintisine gidilecek.

10.06.2019 14:36

Kırklareli'nde iki köy ve bir mahallede elektrik kesintisine gidilecek.

TREDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, bakım ve onarım ile armatür değişim çalışmaları nedeniyle Vize ilçesinin Soğucak ve Pınarhisar ilçesinin Cevizköy köyleri ile Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesinin Hürriyet Mahallesi'nde 11 Haziran Salı günü elektrik kesintisine gidilecek.

Söz konusu kesintiler, Soğucak köyünde 09.00-13.00, Cevizköy köyünde 10.00-18.00, Hürriyet Mahallesi'nde ise 09.00-15.00 saatleri arasında yapılacak.

Açıklamada, elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların gerekli tedbirleri almaları istendi.

Akademik personel alınacak

Kırklareli Üniversitesine (KLÜ), 10 akademik personel alınacak.

Rektörlükten yapılan yazılı açıklamada, Mimarlık, Fen Edebiyat, Mühendislik fakülteleri ile Sağlık, Teknik Bilimler, Vize Meslek Yüksekokulu ve Devlet Konservatuarı'nda görevlendirilmek üzere 2 doçent, 4 doktor öğretim görevlisi, 3 öğretim ve 1 araştırma görevlisi alınacağı belirtildi.

Adayların 24 Haziran Pazartesi gününe kadar üniversiteye şahsen müracaat etmesi gerektiği kaydedildi.

İlaçlama çalışması

Lüleburgaz'da haşere ve sineklere karşı ilaçlama çalışmaları başladı.

Belediye Başkanı Murat Gerenli, yaptığı açıklamada, yeşil alanlar, çöp konteynerleri, fosseptik çukurları, parklar ile dere yataklarının haşere ve sineklere karşı ilaçlandığını söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalara hızlı başladığını ifade eden Gerenli, 12 mahallede belirlenen alanların ilaçlama çalışmalarının tamamlandığını belirtti.

Ekiplerin çalışmaları aralıksız yürüteceğini aktaran Gerenli, vatandaşların şikayet ve talepleri üzerine de belirtilen alanlara ilaçlama yapılabileceğini kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kırklareli'nden kısa kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement