Koçdemir Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Koçdemir Kitaplarını İmzaladı

Koçdemir Kitaplarını İmzaladı

Dr. Kadir Koçdemir Türkiye'nin en büyük ikinci kitap fuarı; Bursa TÜYAP kitap fuarında Bursalı okurları ile buluştu.

25.03.2014 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de siyaset doktoru unvanına sahip ender isimlerden biri olan MHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir Türkiye'nin en büyük ikinci kitap fuarı; Bursa TÜYAP kitap fuarında Bursalı okurları ile buluştu.

'Küreselleşme Koordinatları Okumak' ve 'Milli Devlet ve Küreselleşme Anlamı Değişen Sınırlar" adlı iki önemli eseriyle TÜYAP kitap fuarında yerini alan Koçdemir'in eserleri genç yaşlı herkesin ilgisini gördü.

KOÇDEMİR "GÖSTERİLEN İLGİ UMUT VERİCİ"

Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Kadir Koçdemir Bursa'da düzenlenen kitap fuarına gösterilen ilginin geleceğimiz adına umut verici olduğunu, Türk insanının artık daha çok okuyan, daha çok düşünen bir kimliğe büründüğünü ifade etti. Yazmış olduğu kitapların dilinin ağır ve belli bir bilgi birikimi gerektiren kitaplar olmasına rağmen gösterilen ilginin yoğun olduğunu dile getiren Dr. Kadir Koçdemir kitaplarını imzalatmaya gelen okurlarıyla bol bol hatıra fotoğraf çektirdi.

ZİYARETÇİLERİN ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLMELİ
Dr. Kadir Koçdemir "Böylesine güzel bir organizasyona gölge düşüren trafik keşmekeşine acil önlem bulunmalı. İlerleyen dönemlerde insanlar trafik ve otopark problemlerini bahane ederek kitap fuarına katılım azalabilir. Basit önlemlerle üstesinden gelinebilecek bu sorunu çözmek yine Büyükşehir Belediyesi'nin elindedir "dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Koçdemir Kitaplarını İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement