Konya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Öldüren, Zanlı Intihar Etti - Son Dakika
Güncel

Konya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Öldüren, Zanlı Intihar Etti

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Murat Bildik'i, evinde tabancayla vurarak öldüren 36 yaşındaki İsmail Pala, kaçtığı parkta tabancayla başına ateş ederek intihar etti.

07.02.2017 11:14

Konya'nın Ereğli İlçesi'nde Kaymakamlığa bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü evli ve 2 çocuk babası 47 yaşındaki Murat Bildik'i, evinde tabancayla vurarak öldüren 36 yaşındaki İsmail Pala, kaçtığı parkta tabancayla başına ateş ederek intihar etti. Pala'nın yardım talebinin vakıf tarafından reddedilmesi üzerine vakıf müdürü Murat Bildik'i, öldürdüğü iddia edildi.

Olay, dün saat 20.40 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi Baran Sokakta bulunan Bildik Apartmanı'nın ikinci katında meydana geldi. Evli ve 3 çocuk babası İsmail Pala, Bildik Apartmanın önüne gelip, binanın önünde duran kişiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Murat Bildik'in, kaçıncı katta oturduğu sordu. Adresi öğrenen saldırgan Murat Bildik'in oturduğu ikinci kata çıkıp zili çaldı. Ardından da kapıyı açan Murat Bildik'e tabancayla iki el ateş açıp kaçtı. Mermilerden biri Bildik'in başına, biri de duvara isabet etti. Bildik kanlar içinde yere yığıldı. Silah sesini duyan ailesi, ambulans çağırıp yardım istedi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen Bildik yaşamını yitirdi.

Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hakan Uzun, olay yerine gelip incelemelerde bulundu. Haberi alan Bildik'in mesai arkadaşları da eve geldi.

KAPIYI OĞLU AÇMAK İSTEMİŞ

Öldürülen Murat Bildik'in evin kapı zili çaldığında ilk olarak büyük oğlu olan 15 yaşındaki Ensar Bildik'in, açmak için kapıya yöneldiği ancak o sırada Murat Bildik'in, "Oğlum sen dur, ben kapıyı açarım"diyerek kapıyı açtığı öğrenildi.

SALDIRGAN POLİSİ ARADI, SONRA İNTİHAR ETTİ

Saldırının ardından kaçan ve o bölgede oturduğu belirlenen İsmail Pala'nın, '155 Polis İmdat' telefonunu arayıp "Ben birisini vurdum, gelip beni alın" dedi. Polis de, Pala'yı teslim almak için verilen parkın olduğu adrese gitti. Parkta bekleyen Pala da, polisin yaklaşması üzerine 'Ya bismillah' diyerek tabancayı başına dayayıp ateş etti. Kanlar içinde kalan Pala da yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Yeni bir çocuğu dünyaya gelen işsiz Pala'nın Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan bir kaç kez yardım talebinde bulunduğu ancak talebin kabul edilmemesi üzerine saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edildi.

(

Konya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Öldüren, Zanlı Intihar Etti
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Konya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Öldüren, Zanlı Intihar Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement