Korozo, Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu - Son Dakika
Güncel

Korozo, Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu

Korozo, Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu

Korozo, "İhracat Yıldızları Ödül Töreni"nde "Plastik ve Ürünleri" kategorisinde bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu.

21.02.2014 15:22

Türkiye ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Korozo, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından düzenlenen ve Türkiye'nin en çok ihracat yapan firmalarının ödüllendirildiği "İhracat Yıldızları Ödül Töreni"nde "Plastik ve Ürünleri" kategorisinde bu yıl da birincilik ödülünün sahibi oldu.
Türkiye'nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri Korozo, İMMİB tarafından 19 Şubat Çarşamba akşamı Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleştirilen 2013 İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Plastik ve Ürünleri" kategorisinde Türkiye'nin en fazla ihracat yapan firması seçildi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'den birincilik ödülünü alan Korozo İhracat Satış Grubu Başkanı Semih Şalhon, 40 yılı aşkın deneyime ve ileri teknolojiye sahip bir firma olarak Türkiye'yi dünya çapında temsil etmekten duydukları mutluluğu dile getirdi. Korozo'nun 50'yi aşkın ülkeye gerçekleştirdiği ihracatla bir dünya markası olmanın yanı sıra bu değerin ülke ekonomisine katkısına vurgu yapan Şalhon, Türkiye'nin en büyük 90. ihracatçı firması olarak 110 milyon Dolar'lık ihracat hacmine sahip olduklarını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Korozo, Bu Yıl da İhracatın Yıldızı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement