Kosovalı Vatandaşlar Seçim Sürecinde Usulsüzlükleri Sms Atarak Bildirebilecek - Son Dakika
Güncel

Kosovalı Vatandaşlar Seçim Sürecinde Usulsüzlükleri Sms Atarak Bildirebilecek

Kosovalı Vatandaşlar Seçim Sürecinde Usulsüzlükleri Sms Atarak Bildirebilecek

'oy Kullan ve Gözlemle' kampanyası çerçevesinde, her vatandaş 8 Haziran'da düzenlenecek genel seçimlerde usulsüzlüğün önlenmesine katkı sunabilecek.

28.05.2014 13:12

'oy Kullan ve Gözlemle' kampanyası çerçevesinde, her vatandaş 8 Haziran'da düzenlenecek genel seçimlerde usulsüzlüğün önlenmesine katkı sunabilecek. Kosova Açık Toplum Vakfı yetkilisi Luan Şlaku, vatandaşlara usulsüzlükleri 500 88'e ücretsiz mesaj göndererek demokrasiye katkı sunmaları konusunda çağrıda bulundu. Şlaku, herhangi bir usulsüzlük şüphesinde savcılığın olay yerinde incelemelerde bulunacağını söyledi. Diğer yandan Şlaku, 2013 yerel seçim sürecinde vatandaşlardan usulsüzlük yapıldığına dair 12 bin mesaj aldıklarını belirtti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kosovalı Vatandaşlar Seçim Sürecinde Usulsüzlükleri Sms Atarak Bildirebilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement