Kültürel Yatırımlara Devam - Son Dakika
Güncel

Kültürel Yatırımlara Devam

Kültürel Yatırımlara Devam

Gölbaşı Belediyesi tarafından Şafak Mahallesi'nde yapılacak sosyo kültürel amaçlı kitap şeklindeki kültür evinin temeli atıldı.

02.12.2012 09:20

Gölbaşı'nda sayfaları açılan bir kitabı andıran sosyo kültürel amaçlı kültür evinin temeli törenle atıldı. İki bin metrekare alan üzerine kurulacak tesis, hem kültür merkezi, hem de konuk evi olarak kullanılacak. Sosyo kültürel merkez; toplantı, nişan ve düğünlerin yapılacağı bir salon ile diğer sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Şafak Mahallesi'nde yapımına başlanan kültür evinin temel atma törenine Kaymakam Raşit Zengin, Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Emniyet Müdürü Cafer Tozluoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları ve vatandaşlar katıldı.

KİTAPTAN ESİNLENİLDİ

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı temel atma töreninde yaptığı konuşmada Gölbaşı'nın tüm güzelliklerinin izlenme imkanı bulunacağı bir alanda yapılacak olan tesisin kitaptan esinlenerek tasarlandığını bildirdi.

Tesisin 2000 metrekarelik bir alanda yapılacağını ifade eden Başkan Odabaşı, şunları söyledi:

"Tesiste 45 araçlık otopark ve bahçe alanı da bulunacak. Sayfaları açılan bir kitabı andıran bina, yangına dayanıklı son teknoloji cephe kaplama ile kaplanacak. Gerek Gölbaşı'nda oturan hemşehrilerimizin, gerekse Ankara'dan gelecek misafirlerimizin doya doya zaman geçirebilecekleri güzel bir tesis olarak hizmet verecek. Bu tesisten ilçemizin tüm güzelliklerini izleme fırsatı bulacağız."

Bu arada Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de yaptığı konuşmada, kültür merkezinin yapımında emeği geçen herkese ve katılanlara teşekkür etti.

Konuşmalardan sonra sosyo kültürel merkezin temeli törenle atıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kültürel Yatırımlara Devam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement