Kurban Bayramının 1.gün Bilançosu - Son Dakika
Güncel

Kurban Bayramının 1.gün Bilançosu

Kurban Bayramının 1.gün Bilançosu

Kurban bayramının 1. gününde yurt genelinde meydana gelen trafik kazalarında 7 kişi öldü 36 kişi yaralandı.

16.10.2013 12:33

(BALIKESİR)

Dursunbey’de meydana gelen kazada ambulansla otomobil çarpıştı. Kazada 1 kişi öldü , 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Dursunbey- Balıkesir Karayolu’nun 2. kilometresinde meydana geldi. Dursunbey'e bağlı Küçükler Köyü'ne hasta almaya gittiği 10 F 3883 plakalı ambulans ile yol üzerinde dönüş yapan 45 ZP 255 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde Osman Yanık’a (16) ağır yaralandı. Yanık’a ilk müdahaleyi kaza yapan 112 acil ekipleri yaptı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan Yanık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Ambulans sürücüsü Nasuh Duman, sağlık görevlisi Ceren Bayır ve otomobil sürücüsü Serkan Aslanboğa kazada hafif yaralandı

(ANTALYA)

Antalya'nın Manavgat İlçesinde otomobile arkadan çarpan motosikletteki 2 kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza Side-Kumköy Yolu, Yalı Mahallesi, Diş Hastanesi Kavşağında meydana geldi. Kumköy istikametinden Side beldesine doğru seyir halinde olan Engin Altuner idaresindeki 07 EM 220 plakalı motosiklet, iddiaya göre Diş Hastanesi kavşağında aynı istikamette giden İbrahim Tunç’un kullandığı 07 LU 105 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü Engin Altuner(26) olay yerinde hayatını kaybederken, motosiklette yolcu olarak bulunan kardeşi Ercan Altuner(20) ağır yaralı olarak Manavgat Devlet hastanesine kaldırılırken yolda hayatını kaybeti.

(AFYONKARAHİSAR)

Afyonkarahisar’da, iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sandıklı ilçesine bağlı Akarın beldesinde meydana geldi. Yılmaz Erguvan (47) yönetimindeki 30 LY 129 plakalı otomobil, Akarın beldesinden Afyonkarahisar-Antalya Karayoluna çıkmak için kavşağa geldiği sırada yolun karşı tarafına geçmek istedi. Otomobil, bu sırada iddialara göre aşırı süratli olduğu bildirilen Serkan S. idaresindeki 07 EUU 29 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile Yılmaz Erguvan idaresindeki otomobil yaklaşık 20 metrelik şarampole uçtu. Kazada sürücü Yılmaz Erguvan hayatını kaybederken, Serkan S. ile isimleri henüz belirlenemeyen 3 kişi de yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 112 ambulanslarıyla Sandıklı Devlet Hastanesine kaldırılırken, kaza sonrası trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.

(KONYA)

Konya’da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilen minibüsteki bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de yaralandı.

Kaza, saat 03.00 sıralarında Konya Antalya Karayolu’nun 10. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya istikametine seyir halindeki sürücüsü belirlenemeyen 42 AY 705 plakalı minibüs kontrolden çıkarak yol kenarına devrildi. Minibüsteki Yaşar T. (28) ve Ahmet S. (34) camdan fırlayıp yola düşerek yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Yaşar T. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ahmet S. ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Devrilen minibüste başka yaralı olabileceği düşüncesiyle polis ve sağlık ekipleri bölgede araştırma yaptı.

(DÜZCE)

Düzce’nin Yığılca ilçesi Sarıkaya köyünde pat pat diye tabir edilen tarım aracı ile gezmeye çıkan 4 genç kaza geçirdi. Sarıkaya köyünde aileleri kurban kesen gençlerden biri babasına ait pat patı alarak arkadaşları ile birlikte gezmeye çıktı. Sarıkaya köyü mevkiinde, Sinan Mahmutbaş’ın kullandığı pat pat yoldan çıkarak fındık bahçesine uçtu. Kazada, Sinan Mahmutbaş hayatını kaybederken, arkadaşları H.Ç., A.Y. ve Ş.A. yaralandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kurban Bayramının 1.gün Bilançosu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement