Londra Olimpiyatları Heyecanı Tivibu'da... - Son Dakika
Güncel

Londra Olimpiyatları Heyecanı Tivibu'da...

Londra Olimpiyatları Heyecanı Tivibu\'da...

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 27 Temmuz'da yapılacak "açılış töreni" ile başlayacak ve 12 Ağustos'a kadar sürecek olan 2012 Londra Olimpiyatları'nı sporseverlerle buluşturacak.

26.07.2012 11:01

TTNET'in yeni dönem TV platformu Tivibu, 27 Temmuz'da yapılacak "açılış töreni" ile başlayacak ve 12 Ağustos'a kadar sürecek olan 2012 Londra Olimpiyatları'nı sporseverlerle buluşturacak.

Yapılan açıklamaya göre, dünyanın en çok izlenen organizasyonlarından biri olan Olimpiyat Oyunları, Tivibu'da 4 ekran üzerinden 6 özel kanalda yayınlanacak, Tivibu Ev, Tivibu Web ve Tivibu Cep üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Sporseverler, Tivibu'nun özellikleri sayesinde canlı yayını durdurabilecek, geri alabilecek ve kaçırdıkları yarışları tekrar izleyebilecek.

-Açılış töreni saat 23: 00 itibarıyla Tivibu'dan naklen yayınlanacak-

"Harikalar Adası" temasıyla kurgulanan açılış töreninin sanat direktörlüğünü, 8 dalda Oscar kazanan "Milyoner" (Slumdog Millionaire) filminin yönetmeni Danny Boyle yaptı. Birçok sürprizin gerçekleşeceği açılış töreni için Olimpiyat Stadı'na örnek bir İngiliz köyü kurulacak. Açılış töreninde son James Bond Daniel Craig'in rol aldığı kısa bir film gösterilecek. Efsanevi müzik grubu Beatles'in üyesi Paul McCartney ise vereceği konserle hayranlarıyla buluşacak. Dünya genelinde yaklaşık 1 milyar kişinin izlemesi beklenen açılış töreni, Türkiye'de Tivibu platformunda TRT Spor'un katkılarıyla yayınlanacak. Tivibu, açılış töreninin ardından 12 Ağustos'a kadar devam edecek olan 2012 Londra Olimpiyatları'nı, 4 ekranda 6 özel kanalda yayınlayacak.

Londra Olimpiyatları, IPTV teknolojisi üzerinden evlere gelen Tivibu Ev'de, bilgisayar üzerinden izlenebilen Tivibu Web ve akıllı telefonlar ile tablet bilgisayarlardan yayın yapan Tivibu Cep'te yayınlanacak. Tivibu Ev kullanıcıları, dilerlerse Olimpiyat Oyunları'nı HD yayın kalitesinde izleme imkanına sahip olacak. 4 ekran özelliği sayesinde Tivibu kullanıcıları nerede olurlarsa olsunlar yarışları kaçırmayacak. Ayrıca Tivibu Web üzerinden yapılacak yayınlar herkese açık olacak. Böylece tüm sporseverler, Olimpiyat Oyunları'nı tivibu.com.tr'den canlı olarak izleyebilecek. Tivibu-nun "Durdur İzle", "Geri Al İzle" ve

"Tekrar İzle" özellikleriyle ile sporseverler yarışların hiçbir anını kaçırmayacak.

Muhabir: Mücahid Eker

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Londra Olimpiyatları Heyecanı Tivibu'da... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement