Mahalle Sakini Kadınlardan Başkan Canlı'ya Çevre Yolu Ziyareti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Mahalle Sakini Kadınlardan Başkan Canlı'ya Çevre Yolu Ziyareti

Mahalle Sakini Kadınlardan Başkan Canlı\'ya Çevre Yolu Ziyareti
31.08.2013 20:51

Gümüşhane Çevre yolu'nun geçeceği güzergahta evleri bulunan mahalle sakini kadınlar 27 Ağustos Salı günüBelediye MustafaCanlı'yı makamında ziyaret ederek rahatsız oldukları bazı konularda isteklerde bulundular.

Ziyarete katılan mahalle sakini onikikadın adına görüş belirten Gülşen Sünnetçi şunları söyledi: "Bizim çevre yolu güzergâhında bulunan evlerimizin birçoğunun tapu sorunu var. Bu yüzden çok cüzi paralar verip evlerimizi elimizden almak istiyorlar.Yolun planlanan doğrultuda geçmesine karşı değiliz, sadece mağdur olmaktan korkuyoruz.Eğer yol güzergâhı evlerimizi içine alırsa; bizim mağdur olmamamız için evlerimiz mukabilinde ya konut sözü verilmesi gerekir yada maddi anlamda bir konut alabilecek maddi destek sağlanması gerekir. Bu konuda Başkan Canlı'dan destek bekliyoruz." dedi.

Başkan Canlı da konuklarını dinledikten sonra; çevre yolu yapılırken mahalle sakinlerinin mağdur olmaması için ellerinden geleni yapacaklarını, sorunlarıgerek Karayolları yetkilileriyle, gerekse diğer yetkililerle görüşeceklerini belirtti.

Başkan Canlı, ziyaret sonunda mahalle sakinlerine fındık hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahalle Sakini Kadınlardan Başkan Canlı'ya Çevre Yolu Ziyareti - Son Dakika


Advertisement