Malatya Eşi ve 2 Çocuğunun Katleden Zanlı Adliyede - Son Dakika
Güncel

Malatya Eşi ve 2 Çocuğunun Katleden Zanlı Adliyede

Malatya Eşi ve 2 Çocuğunun Katleden Zanlı Adliyede

Eşi ve 2 çocuğunun katleden zanlı adliyede Yakınları sinir krizi geçirdi Malatya'da, eşi Ayşe güneş ile 9 yaşındaki oğlu Miraç ve 4 yaşındaki kızı berrak güneşi yataklarında bıçaklayarak öldüren Selahattin Güneş Emniyetteki ifadesinden sonra Adliyeye sevkedildi.

10.06.2015 19:49

Eşi ve 2 çocuğunun katleden zanlı adliyede

Yakınları sinir krizi geçirdi

Malatya'da, eşi Ayşe güneş ile 9 yaşındaki oğlu Miraç ve 4 yaşındaki kızı berrak güneşi yataklarında bıçaklayarak öldüren Selahattin Güneş Emniyetteki ifadesinden sonra Adliyeye sevkedildi.

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezinde Temizlik işçisi olarak çalışan Selahattin güneş dün gece 23.00 sıralarında sebebi henüz belli olmayan sebepten doğayı uyuyan eşini, ekmek bıçağıyla saldırarak öldürdü. Daha sonra yan odaya geçen Selahattin Güneş uyumakta olan oğlu Miraç ve kızı Berrak'ı da aynı şekilde bıçaklayarak öldürdü.

Eşi ve 2 çocuğunu hunharca öldüren Selahattin Güneş daha sonra kız kardeşini arayarak " Ailemi öldürdüm polisi ara eve gelsinler dedi?? ihbar üzerine kısa sürede eve gelen ekipler, evin dışında bekleyen Selahattin Güneş'i göz altına alarak emniyete götürdüler.

Selahattin Güneş Adliyeye sevk edilirken, Anne Ayşe güneş ile 2 çocuğunun cenazeleri Adli tıp kurumuna kaldırıldı. Aslen Bingöllü oldukları belirlenen ailenin yakınları'da sabah saatlerinde Malatya/ya gelerek Adli Tıp Kurumu'nun önünde cenazeleri almak üzere beklediler.

Öldürülen Ayşe Güneş'in yakınlarından Nusret Butakın olayla ilgini şunları söyledi, "Bugün acı bir olay yaşadık. Ama olmuştur bir olay, gerçekten çok acı bir olay, bütün Bingöl burada. Kız tarafını da oğlan tarafını da tanıyoruz. Çok muhterem aileler bu çocuğun burada hiçbir sorunu yoktu. Kendi halinde işine gidip geliyormuş, gece geç vakitte eve gelmiş cinnet getirmiş, iki çocuğunu ve hanımını öldürmüş. Saat 23.00 sıralarında gerçekleşmiş olay. Kalktık geldik buraya milletle bekliyoruz otopsiyi. Otopsiden sonra cenazeleri Bingöl'e götüreceğiz" dedi.

Katil zanlısı Selahattin Güneş'in eniştetesi İbrahim Halil Işık ise kayınbiraderinin bir karıncayı bile incitemeyeceğini bu yaptığı olaya inanamadıklarını söyledi.

Öte yandan öldürülen Ayla Güneş ve iki çocuğunun yarın Bingöl'de toprağa verilecekleri öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Malatya Eşi ve 2 Çocuğunun Katleden Zanlı Adliyede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement